Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Το «κωλόσπιτο» των Podemos.



Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Η επιλογή τους ήταν μονόδρομος. Η οικογένεια θα μεγαλώσει. Το ζευγάρι θα αποκτήσει δίδυμα.
Έχει και τρία σκυλιά. Το καινούργιο σπίτι είναι κοντά στο σχολείο και, το συγκεκριμένο σχολείο, ακολουθεί μεθόδους διαπαιδαγώγησης σύμφωνες με αυτές που θέλουν να εφαρμόσουν οι μέλλοντες γονείς στους γιους τους.
Επιπλέον βρίσκεται εκτός πόλης, είναι προφυλαγμένο από βλέμματα περαστικών και περίεργων, και κυρίως εμποδίζει φωτογράφους και παπαράτσι να εισβάλλουν στην ιδιωτική τους ζωή -πάλι καλά που δεν αγόρασαν ιδιωτικό νησί. Διαθέτει και μεγάλο κήπο για να παίζουν τα παιδιά και τα σκυλιά αλλά και πισίνα για να δροσίζονται όλοι μαζί. 
Το ζεύγος των Podemos, o Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο, υποχρεώθηκε να δανειστεί για να ακολουθήσει αυτόν τον μονόδρομο.... Επιλογή τους;  Όχι βέβαια. Απλώς δεν υπήρχε άλλη λύση. Έπρεπε να βρουν το κατάλληλο σπίτι. Πιέστηκαν, βασανίστηκαν αλλά ευτυχώς κατέληξαν στην αγορά του σπιτιού των 250 τ.μ. με πισίνα, μέσα στο οικόπεδο των 2.000 τ.μ. αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ και κάτι. 
Ασε που δανείστηκαν κιόλας με δυσβάσταχτους όρους. 
Αυθεντικοί και αγανακτισμένοι ως αριστεροί, ο Πάμπλο και η Ιρένα χρειάστηκε να γράψουν ένα ολόκληρο κατεβατό στο twitter, χρησιμοποιώντας  απλά, αυτονόητα και ακράδαντα επιχειρήματα, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να δικαιολογηθούν.... Για να πείσουν τους «συντρόφους».. 
Τους πίστεψε κανείς; Στην Ισπανία, δεν νομίζω. Στην Ελλάδα πάντως, οι φωτογραφίες από την βίλα στα πέριξ της Μαδρίτης κλόνισαν το αριστερό προφίλ του πρωθυπουργικού φίλου.
Κι έτσι κάποιοι έσπευσαν να τα μπαλώσουν: «Πάλι καλά, φτηνά το πήρανε οι άνθρωποι το σπίτι» γιατί «η περιοχή είναι πολύ ακριβή και το σαλέ πουλήθηκε κοψοχρονιά. Πως να αφήσεις τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη». Ελα ντε; 
«Σιγά μην μας ρίξουν για ένα κ@λόσπιτο», είχε πει, τον Ιανουάριο του 1995 ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, για την περίφημη βίλα της οδού Αγράμπελης -η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή. Σιγά το «κ@λόσπιτο» των Podemos.... 

Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos: Ναι, αγόρασα βίλα με πισίνα αντί 540.000 ευρώ γιατί… κάλυπτε τα στάνταρ μου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τό μπικικίνι από τή CIA έρευσαι άφθονο γιά νά ψωνίσει τό πόπολο μέ τίς παπαριές που ελεγαν ...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΕΝΦΙΑ που σου χρειαζεται ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...