Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

A..ρε Καρατζαφύρερ μυαλό δεν βάζεις.

 

Άντε και στην κυβέρνηση ο πρώην αρχηγός του ΛΑγΟΣ...

Καλεσμένος το πρωί στον ΣΚΑΪ (τι έκπληξη!), ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπλεξε το εγκώμιο του Μητσοτάκη κι είπε απροκάλυπτα ότι... θα βοηθήσει ο ίδιος με περιοδείες στη Βόρειο Ελλάδα, όπου η ΝΔ έχει πρόβλημα, για να μαζέψει τους ψηφοφόρους του Βελόπουλου και να ενισχύει το κυβερνών κόμμα.

Το λέγαμε για ανέκδοτο, αλλά τώρα που παραπαίει ο Μητσοτάκης, πιάστηκε και από τον ναυαγοσώστη Καρατζαφέρη: Ότι δηλαδή, τρία παιδιά του (Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Θανάσης Πλεύρης) του ΛαγΟΣ είναι σταθεροί υπουργοί του Μητσοτάκη κι απομένει ο Καρατζαφέρης...

 

Ύμνοι Καρατζαφέρη για τον Κυριάκο: «Είναι ο πρωθυπουργός του αιώνα»

 

 

Η όχι και τόσο αθώα επανεμφάνιση του Καρατζαφέρη – Απεγνωσμένες προσπάθειες να κοπούν οι διαρροές στα δεξιά της ΝΔ.

 

 

Ολοκληρώνεται ο μετασχηματισμός της Ν.Δ. σε ΛΑΟΣ

 

«Εξαφανίστηκε» η δεξιά στην Κρήτη – Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 9,5 μονάδες

 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε μα τοσα ντολμαδακια ειχε φαει απο τη συγχωρεμενη τη Μαρικα ειναι δυνατον να μην εχει υποχρεωση στο κωλοσογο!

Ανώνυμος είπε...

Μετα την καταδικη Καρατζαφερη για το Ποθεν Εσχεs ηρθε νεα Δικαστικη"ΣΦΑΛΙΑΡΑ"!2 Χρονια Φυλακη για Συκοφαντικη Δυσφημηση...Στο"Παραπεντε"Την γλυτωσε ο γιοs Γιαννακηs,Με Τιs...400.000 Eισοδημα το Χρονο...!!!
Η νεα καταδικη σε βαροs του Καρατζαφερη η"ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ"οπωs λεγεται στη δημοσιογραφικη πιατσα ηρθε να προστεθει στην ηδη τελεσιδικη αποφαση 7350/2016 του Εφετειου Αθηνων για την υποθεση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!!!...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ ΣΑΜΠΡΕΛΑΣ ΠΑΡΛΑΚΙΟΣ!
Αμερικανοτσολιαs γαλαταs Πολιτικοs ανεμομυλοs
Πολιτικη κοτα Αλλοπροσαλοs μπουρδαs ανατροπεαs
Μπερτοδουλοs πολιτικοs Παρλαπιπαs πομφολυγαs...
Γιαλαντζη ανατροπεαs Λαλιστατοs ζογκλερ κομφερανσιε
Προβοκατωραs εξαπτερυγο τηs αθλιοτηταs...
Πανω χερι κατω χερι αγιαστουρα περιστερι και την Πολη
θα...μαs φερει η Γραφη το αναφερει...Μποντυ μπιλντιγκ
καλλιστεια υμνουs στην Ελευθερια ρατσισμοs χριστεμπορια!
Λογοπαιγνια που ξερει Λιανη στηθη μπανιστηρι τηs Μαρικαs
κολλητηρι!...
Στην κυβιστηση αστερι και στην σπεκουλα ξεφτερι Παπαδημοs
μαs συμφερει...κηρυγμα το μεσημερι απο τον Καρατζακλανοφερη
ξυστε τουs ΟΡΧΕΙΣ ΣΑΣ ολοι μαζι και γουρι θα σαs φερει,ατιμον
πτηνον τον καταεχεσεs τον βαψωμαλλια Καρατζακλανοφερη....

Πανελληνια ΟΡγανωση Διεφθαρμενων Ορθ.Συναγερμου-(Π.ΟΡ.ΔΟ.Σ)

Ανώνυμος είπε...

Stratakis Mixalis:Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του Γ.Κ στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs)τηs ΝΔ και αφηνω το μυαλο μου να κοβει βολτεs και να κανει συνειρμουs!!Πιτσιρικαs ημουν λατρηs των μπουρδελων και τακτικοs θαμωναs οσο τα χαρτζηλικια μου μου το επετρεπαν!!Μου αρεσε το περιθωριο μου αρεσαν οι γυναικεs που εκδιδονταν στα ισια και παλικαρισια,μου αρεσε η μυρουδια τηs ξυλοσομπαs το χειμωνα και ο θορυβοs του ανεμιστηρα το καλοκαιρι..ολα μου αρεσαν στο μπουρδελο το χορτασα!!!
Αλλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο Γ.Κ.αρσενικοs που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι!!!
Δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια του αυτο μαγκια δεν ειναι Ξευτιλα ειναι!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη θεση τηs Τσατσαs,αντε να μπαινει και σαν απλοs Μπανιστηρτζηs!!!
Τελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλωτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs Κωλουs!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάντε τον εβραιοκαρατζαμπουρδοφερη πρωθυπουργό να σωθεί και να γουστάρει.......

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμος ηλίθιος ειδικού σκοπού

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφερης επιστρέφει στη Ν.Δ. Το παιδί για τη βρώμικη δουλειά της Μαρίκας «ξανάπιασε το όπλο του». Δειτε πόσο χυδαία μιλάει για τον Καραμανλή Αυτός με τον Αδωνι,το Βορίδη και τον Πλεύρη διοικούν τη ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Ο εσμοs των τρωκτικων ανασυντασσεται!
Ο αυτοκρατοραs τηs κωλοτουμπαs,ο διαχρονικοs τυφλοποντικαs τηs εξουσιαs,το υπερμεγεθη τρωκτικο,αφου μασησε 650 χιλιαρικα προεκλογικη επιδοτηση για το ανυπαρκτο κομμα του,επιστρεφει στο"μπουρδελο"(οπωs ο ιδιοs ειχε ονομασει το κυβερνητικο κομμα),για να εμποδισει λεει,"παση θυσια",τον αρχηγο τηs αξιωματικηs αντιπολιτευσηs να γινει πρωθυπουργοs!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αποκαλυψη του Καρατζαφερη!
Η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που περδεται ο Καρατζαφερηs η καθεστωτικη δημοσιογραφια μετατρεπει την πορδη του σε ειδηση και την κοινοποιει αλυπητα προs πασα κατευθυνση και ιδιαιτερωs προs τουs φουκαριαρηδεs τηλεθεατεs!...Στημενεs καταστασειs,συναντηση με τον ταδε,χρονια πολλα στον ταδε,κλπ κλπ...Εδω ο κοσμοs καιγεται...Αλλα πωs καταφερε αυτοs ο ανθρωποs να φτασει στον υψιστο βαθμο του δημοσιου ενδιαφεροντοs ωστε ακομα και η πορδη του να αποτελει ειδηση;;;Ιδου η απορια...Πωs γινεται κοτζαμ τρανοι δημοσιογραφοι,πολιτικοι αναλυτεs,επικοινωνιολογοι και θεωρητικοι να διαγωνιζονται ποιοs θα πρωτοαναλυσει την πορδη του Καρατζαφερη,και θα επισημανει τιs βαρυσημαντεs επιπτωσειs τηs στην πολιτικη,οικονομικη και κοινωνικη ζωη τηs χωραs!!!Ο Καρατζαφερηs απο τοτε που ξεκινησε την ενδοξη καριερα του ωs δημοσιογραφοs προσπαθουσε να απαντησει στο εξηs αγωνιωδεs υπαρξιακο ερωτημα:Αξιζει κανειs να ζει αν δεν φαινεται;;;Ετσι εγινε καναλαρχηs..Απεκτησε τηλεοπτικο σταθμο με εναν και μοναδικο παρουσιαστη ολοκληρου του καναλιου,τον εαυτον του!!!Η αληθεια ειναι οτι εζησε λαμπρεs στιγμεs δοξηs διοτι τον πηρε χαμπαρι ο Μιτζικωσταs και τον εκανε διασημο χαριζονταs στο πανελληνιο αφθονο γελιο για να γεμιζει τιs μιζερεs στιγμεs του...Σημερα ο τοποs περνα τιs πιο μαυρεs στιγμεs του...Ο λαοs ειναι μεν παραδομενοs,αλλα οι"νυχτεs ειναι γκαστρωμενεs"...Στο πολιτικο σκηνικο αναμενονται εξελιξειs,Ο σωζων εαυτον σωθητω εστω και περδομενοs...Η πολιτικη συγκυρια ειναι ακρωs ευνοικη για να κανει κανειs πολιτικη ακομα και με πορδεs οταν δεν εχει τιποτα αλλο να πει..Πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν ξερει πολυ καλα οτι οι πορδεs του θα μετατραπουν σε ειδηση...Ο Καρατζαφερηs δηλαδη,με καθε πορδη του κοινοποιει στη ζωη μαs,αποκαλυπτει το ποσο σαθρο και ξευτιλισμενο ειναι το πολιτικο μαs συστημα και ποσο γελοια,ξετσιπωτη και βασιλικοτερη του βασιλεωs ειναι η δημοσιογραφια που το στηριζει!!!

Ανώνυμος είπε...

καραγκιοζοφέρης;
κωλοτούμπας;
οφφσοράκιας;
μνημονιάκιας;

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί λάστιχο, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει ο κιαρατάς......

Ανώνυμος είπε...

Παν.Αλεξανδρατοs...ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ!-YouTube

Ανώνυμος είπε...

Ο"Κωλοτουμπαs"Γιωργοs Καρατζαφερηs(γνωστοs και ωs Καρατζαfuhrer,Καραγκιοζοφερηs η Καρατζαπιπαs)ειναι αρριβισταs ελλαδεμποραs και πολιτικοs παλιατσοs και ειναι αρχηγοs του κομματοs πτωματοs ΛΑΟΣ(συνορευει με τη ΚΑΜΠΟΤΖΗ)Ο Λαικοs Ορθοδοξοs Συναγερμοs(Αυτοκινητου)τελικα πατωσε και εφυγαν ολα τα σημαντικα στελεχη του οπωs ο Τσεκουρατοs Βο(θ)ριδηs,ο Μπουμπουκοs Γεωργιαδηs και ο καταδρομεαs του μεγαλου πευκου(η τηs μεγαληs συκιαs)θανουληs Πλεβρηs!Ο Καρατζαφυρερ ξεκινησε τη καριερα του ωs σανοπωληs,γαλαταs,μποντιμπιλντεραs αλλα και κονφερασιε,dj ραδιο-φονικοs παραγωγοs,νταβατζηs με πρακτορειο μοντελων,ενω στη συνεχεια εγινε τηλεοπτικοs προαγωγοs και αργοτερα βρεθηκε στο χωρο τηs πολιτικηs(διαπλοκηs)με τη Νου-Δου αλλα και καναλαρχηs με το...ποιοτικο(και παρανομο)τηλεοπτικο σταθμο"τηλε αστυ"(ανταγωνιστηs του Τηλεφωs του Παπανικολα)Εχει τη φημη του αδιαφθορου και απλου λαικου ανθρωπου(6.6 εκατ.$ μετρητα,20 εκατ ευρω σε ακινητα)και στην πιατσα ειναι γνωστοs ωs"μιζαs"και μιστερ οφσορ"...

Ανώνυμος είπε...

Το Φαινομενο Καρατζαφερη!!!
Τα Χυδαια δημοσια μπινελικια που καταπιε αμασητα(ΒΙΝΤΕΟ)-
Η εξαφανισμενη"Αξιοπρεπεια"του για 1'δημοσιοτητα και το"Φτυσιμο"που νομιζει οτι ειναι βροχη!!!
Αλλοιμονο σε αυτουs που δεν τον ξερουν!..Ο φιλοs το πρωι γινεται εχθροs το απογευμα, και ο κολλητοs που πινει ενα ποτο το βραδυ μετατρεπεται στον πιο φανατικο του αντιπαλο μολιs ξημερωσει!!!
Για καποιον που γνωριζει χρονια τιs πρακτικεs του,ολα δικαιολογουνται...Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το παρατσουκλι που εχει το προνομιο να τον ακολουθει ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαγκαs ο Στεφανοs Χιοs!
Βγαζει στη Σεντρα το Γιωργο Καρατζαφερη και δινει Πονο!
Δεν εχει που να κρυφτει απο την Ξευτιλα ο Πολιτικοs Κωλοτουμπαs!
Ο προδοτηs τηs πολιτικηs ζωηs Γιωργοs Καρατζαφερηs που ξεπουλησε την Ελλαδα μαζι με τουs Σαμαρα,Παπαδημο,τρελο-τζεφρυ,Βενιζελο μαs φωναξε στο γραφειο του για να μαs δωσει εκπομπη!
Μαs εθεσε τον ορο να μην χτυπησουμε τον Τσολακογλου-υποδουλο των Εβραιων και να περιμε"Χρυση Αυγη"!Του απανταμε δημοσια!Να βαλει το καναλι στα οπισθια του,Και εαν δεν μπορεσει λογω αστοχιαs υλικου,να μαas φωναξει να του το βαλουμε εμειs!!!
Aη σιχτηρ απο κει μαλακεs!
Μην τολμησει κανειs να αμφισβητησει οσα λεμε γιατι θα παθουνε μεγαλη νιλα!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ!!!
ΜΑΛΑΚΑ Καρατζαφερη δεν θα φιμωσω τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!-YouTube
Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!-YouTube
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!-YouTube
Βαλ'το καναλι στον κ@λο σου ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!-YouTube

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΌΛΟ...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑ

ΤΟΥ ΚΛ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...