Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Ο Κοκός θα ταφεί στο Τατόι ως ...ιδιώτης.

Στη διυπουργική σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

Ο τέως Βασιλιάς θα ταφεί ως ιδιώτης, Η ταφή θα πραγματοποιηθεί κοντά στους προγόνους του στο Τατόι, Σε συνεννόηση της κυβέρνησης με την οικογένεια θα οριστεί ο Ναός στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία,Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην κηδεία η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το Πρωτόκολλο για τους επίσημους από το εξωτερικό που θα παραστούν στην κηδεία.Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνεννόηση της κυβέρνησης με την οικογένεια θα οριστεί ο Ναός στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία για τον τέως. Αν επιλέξουν τη Μητρόπολη δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα. Αν επιλεγεί οποιαδήποτε άλλη εκκλησία, μπορεί να γίνει.

 

Απόβαση γαλαζοαίματων για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

 

Ποιοι άλλοι έχουν ταφεί στο Τατόι

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Τέως είναι ρε ΤΕΩΣ.Δηλαδή ήταν κάποτε Βασιλιάς.

Ανώνυμος είπε...

Στην καρδιά μας η βασιλεία κ οι βασιλιάδες είναι εσαεί νυν

Ανώνυμος είπε...

Παραγραφος πρωτη...
Εχω να γραψω περισσοτερες απο 10-12 μερες. Σε ολα τα αλανια του Ιχνους και στο Ιχνος ευχομαι Καλη Χρονια με υγεια και ο,τι επιθυμιες εχει ο καθενας σας να πραγματοποιηθουν.

Παραγραφος δευτερη...
Ευτυχως που απεθανε ο εκπτωτος βασιλευς και η "δημοκρατια τους" βρισκεται στα καταλληλα διεφθαρμενα τους χερια. Μια ζωη για σκανδαλα μας λενε και τα ιδια τα κωλοσογα σας κυβερνουν! Τα θελει η κωλαρα σας περισσοτερο απο εναν αιωνα.

Παραγραφος τριτη...
Οποιος εχει γρατζουνισει ηλεκτρικη κιθαρα καταλαβαινει τι θρηνει σημερα η Jazz η Blues η Rock, το Rock n' Roll η Hard Rock μουσικη σκηνη...
Jeff Beck παππουλης 75 ετων, ενας απο τους ελαχιστοτατους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ κιθαριστες που επαιξε ολα τα ειδη μουσικης με ενα μονο πεταλακι wah wah... Κιθαρα πεταλι ενισχυτης!
Και παρε να εχεις, απιαστες τεχνικες, ατελειωτα σολα, μοναδικο παιξιμο που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, μοναδικο ηχο, ανεπαναληπτες μελωδιες...

Παρτε τα πουρακια σας, βαλτε παγακια στην καταψυξη, ανοιξτε ενα καλο ουισκι, συνδεστε τον υπολογιστη στο στερεοφωνικο σας, σκαστε τον ηχο στο μεγιστο και καθιστε να απολαυσετε ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΜΑ!
(Μπασιστρια 16 ετων κοριτσοπουλο!!!!! βγηκε μπιελά το κοριτσακι, ο παππουλης στα αρχιδια του!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Jeff Beck- Performing This Week Live at Ronnie Scott's. Full Show HD Dolbby 5.1
https://www.youtube.com/watch?v=ZFx__GfJHWw

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΜΊ ΚΑΙ ΕΛΙΆ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΓΔΑΛΟ...


🧠🤏

ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΖΒΑΜΠΕΕΕΝΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΏΝ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΑΖΆΡΟΙ.

ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΆΚΙ ΤΟΥ ΚΆΡΟΛΟΥ ΠΈΘΑΝΕ? ΤΙ? ΔΕΝ ΕΚΟΙΜΉΘΗ...?😃

Ανώνυμος είπε...

Για την στάση της κυβέρνησης έναντι του θανάτου του Κωνσταντίνου είναι επαρκής ένδειξη μία σειρά δηλώσεις με “κορυφαία” του Βασιλοχουντικού Μάκη Βορίδη που προσφωνεί τον νεκρό «Βασιλέα Κωνσταντίνο». Δηλώνοντας οτι : «Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας και ο θάνατός του κλείνει έναν σημαντικό κύκλο που καθόρισε τη μεταπολιτευτική πορεία της χώρας. Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του». Παρομοίως και ο έτερος χουντικός «υπουργός Υγείας» Θάνος Πλεύρης: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος. Επέλεξε να πεθάνει στην Πατρίδα του».
Ο δε Άδωνης Γεωργιάδης, κατά την συνήθειά του, ξεπέρασε το όριο και στο θέμα της κηδείας του Κοκού , θυμίζοντας ότι ο Χαρίλαος Φλωράκης κηδεύτηκε με τιμές αρχηγού κράτους. Κοινό χαρακτηριστικό των δηλώσεων είναι ότι εμφανίζουν τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ ως έναν “πατριώτη που πέθανε στον τόπο που γεννήθηκε”, χωρίς την παραμικρή νύξη για τον αρνητικό και σκοτεινό ρόλο του Παλατιού και του ίδιου του Κωνσταντίνου κατά την μεταπολεμική περίοδο που κορυφώθηκε με την αντιδημοκρατική εκτροπή του 1965 και είχε συνέχεια στην προετοιμασία του πραξικοπήματος των στρατηγών που δεν πρόλαβε να εκδηλωθεί.

Ανώνυμος είπε...

<< Απορουν και εξιστανται >> οι Βασιλοφρονεs με τον Βενιζελικο...φιλο-Βασιλικο(πρωην,πλεον;)μιζοτακουλα τουs!!!
Μα.πωs ειναι δυνατον;;;!!!Σου λενε...οι φιλοι του...ΚΑΙ Βασιλοφρονοs ΚΑΙ Μητσοτακικου(ο,τι να'ναι)Καραγκιοζοφερη...
esxatianasxesi.blogspot.com/2023/01/blog-post_82.html

Ο ΚΟΚΟΣ ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝ ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΔΕΨΟΥΝ
ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ
ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ
ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Ο ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΠΙ ΔΟΜΟΚΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΕΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.
Ο #ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ
deltio11.blogspot.com/2023/01/blog-post_13.html

ΚΟΥΙΖ:το τι χαρα εχει ο ψυχοπαθηs Μουχατζιρ του Ιμπραημ Πασα αργομισθοs κρατικοδιατοs διορισμενοs στο γραφειο του Πεταλωτη,πρωην(?)πρασινοφρουροs βαψωμαλιαs μεθυστακαs ο πρωκτογλυφτηs του αφθονη διουρηση το αγαπημενο δημοσιογκραφωσ τηs βυζαρουs,η πορδοκλανορουφηχτρα ο πρωην πολιτευτηs του βαψωμαλλια βοσποροχεσμενου εθνικου κωλοτουμπα Καρατζακλανοφερη δεν λεγεται...

ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο Σαραντοs Καργακοs!
"Ζουμε την εποχη εκπουστευσηs και εκπουτανευσηs του Εθνουs!
Σπεκουλαδοροι και κιναιδοι διευθυνουν την χωρα μαs"!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...