Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αρχισαν τα όργανα

 

 

Σκληρές εικόνες από την έξωση ενός ιδιοκτήτη μικρομεσαίας επιχείρησης στην Καστοριά κατέγραψαν πολίτες με τα κινητά τους τηλέφωνα . Στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα πλευρά μεταφέρθηκε ο επιχειρηματίας .

Τη βίαιη έξωση ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης (μικρή ξενοδοχειακή μονάδα) στην Καστοριά από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέγραψαν το βράδυ της Πέμπτης, πολίτες. Όπως φαίνεται σε ένα από τα βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή Kontra24 οι αστυνομικοί αρχικά βγάζουν τον επιχειρηματία μέσα από το ξενοδοχείο, έξω από το οποίο βρίσκεται συγκεντρωμένος κόσμος ο οποίος και ζητά από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν.

Ο επιχειρηματίας φαίνεται να αρνείται να μπει στο περιπολικό και να προσπαθεί να φύγει, ωστόσο, οι αστυνομικοί που τον κρατάνε, καταφέρνουν να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον ακινητοποιήσουν με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε έντονες αποδοκιμασίες. Στο τέλος οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν σε ένα συμβατικό όχημα της ασφάλειας και αποχώρησαν από το σημείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν, νωρίς το απόγευμα δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασίας έξωσης των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, οι οποίοι, ωστόσο, αντέδρασαν λέγοντας πως η όλη διαδικασία είναι παράνομη αφού η υπόθεσή τους εκκρεμεί ακόμα.

 

 

Πήγαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της ανάπηρη γυναίκα – «Μου είπαν σήκω, τελείωνε»

Μετά την Καστοριά και την απάνθρωπη έξωση με σούρσιμο στον δρόμο πατέρα τεσσάρων παιδιών, πήγαν να κάνουν έξωση σε ανάπηρη γυναίκα!!!

 

Καλαμαριά: Οι γείτονες εξεγέρθηκαν και απέτρεψαν έξωση συνταξιούχου!

 

Δεν πρέπει να συνηθίσουμε την εικόνα της έξωσης

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ψηφιζε αυτος μεχρι χθες?????/

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Ε?!

ΟΠΩΣ Η ΦΊΛΗ...ΤΟΥ ΜΊΚΗ ΜΆΟ ΜΑΟ?! ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΈΤΑΞΑΝ...ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΆΛΙ?

Η ΕΊΝΑΙ... ΚΆΤΙ ΒΑΘΎΤΕΡΟ...!?

ΥΠΕΜΟΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε οι επομενοι, το 2030 κοντα ειναι, εχει να γινει η ροδελα καποιων "μαγκακων" INOX!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...