Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Επιδημία οι ανωμαλιάρηδες.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 65χρονος δερματολόγος – αφροδισιολόγος Αντώνης Μανιάτης. , που διατηρεί ιατρείο στην περιοχή του Κολωνού. 
Μάλιστα φέρεται να πήγε το παιδί τουλάχιστον μία φορά στο ιατρείο του, όπου και το βίασε.

Ο γιατρός είχε κάνει πρακτική άσκηση πριν από χρόνια στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», ενώ φέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη μέσω του Blindchat.

Στον εισαγγελέα αναμένονται το απόγευμα οι πέντε συλληφθέντες, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 50 και 23 ετών και τρεις Έλληνες, 65, 49 και 44 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές προσποιούνταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ – ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΗΔΑΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ

 

Το εξώγαμο παιδί του γιατρού Αντώνη Μανιάτη με την πράκτορα της ΕΥΠ και ο γάμος της με τον "Κώστα από το συνεργείο" με την Μαίρη (κουμπάρα) που ήξερε τα πάντα για την "ατίθαση" φίλη της. Όλα τα ονόματα και οι "άκρες" του παράνομου ζευγαριού της Κατεχάκη.

 

“ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟΝ… ΑΓΚΩΝΑ ΤΗΣ”

 

Κολωνός: Ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης; – Άλλα οκτώ άτομα «έδειξε» η 12χρονη

 

Σεπόλια: Ποιοι είναι οι 8άνδρες που βίασαν τη 12χρονη έναντι αμοιβής 

 

Β. Νουλέζας: Δύο κορυφαίοι πολιτικοί της Ν.Δ. στη λίστα Μίχου

 

Τηλεφωνούσε όλη νύχτα από τα κρατητήρια στην ερωμένη του στην ΕΥΠ (Γεωργία Σ.) και σε άλλες "άκρες" του για "βοήθεια" αλλά κανένας δεν σήκωσε το τηλέφωνο! Προφυλακίστηκε ο γιατρός Αντώνης Μανιάτης και άλλα 3 άτομα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...