Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες του αρχηγού του κόμματος των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα, ο οποίος από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για ««Greek mafia ή Δον Κορλεόνε» και ανέφερε πως βουλευτές του κόμματος του καθοδηγούνται από «εξωκοινοβουλευτικά κέντρα», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως πίσω από αυτά βρίσκεται ο έγκλειστος στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης. Στο μεταξύ, ολοταχώς προς διάλυση τύπου ΛΑΟΣ οδηγούνται οι «Σπαρτιάτες» με τους 11 βουλευτές να έχουν απομονώσει πλήρως τον Βασίλη Στίγκα που νόμιζε ότι με το να είναι ο μπροστινός του Κασιδιάρη είχε λύσει το πρόβλημα. Σήμερα ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αναμένεται να πράξει το ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι για να παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα χρειάζεται πέντε βουλευτές. Πλέον από τους συνολικά 11 βουλευτές, ο Βασίλης Στίγκας μένει με 7 ενώ αν προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση και ο βουλευτής Φλώρος, τότε του απομένουν έξι βουλευτές.

Επέμβαση δικαιοσύνης στην πολιτική: Η Εισαγγελέας του Α.Π. καλεί τον «εκθρονισμένο» Β.Στίγκα να καταθέσει κατά της πρώην Κ.Ο. του κόμματος

 

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος – Προς ανεξαρτητοποίηση 6 ακόμη

 

Κουρτζίδης σε Στίγκα: «Θα τα πούμε στον Εισαγγελέα!»


Σπαρτιάτες - καιροσκοπισμός: 0 - 1 με «μαέστρο» τον Κασιδιάρη! Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη οι «Πατριώτες της Κονόμας». Ο «εμφύλιος πόλεμος» για τα 5.000.000 ευρώ της χρηματοδότησης. Διαλύθηκαν από την φιλοχρηματία τους μόλις πάτησαν στην κόκκινη μοκέτα και «μύρισαν» 500ευρα. Η απογοήτευση 250.000 ψηφοφόρων που προδόθηκαν και εμπιστεύτηκαν ένα τσούρμο «πολιτικών τυχοδιωκτών».

 

 

Κλείνουν τα Κέντρα Νεοσύλλεκτων σε Ρόδο και Κω και τοπικοί παράγοντες μιλούν για «αποστρατιωτικοποίηση»

 

Εντοπίστηκαν στη Σητεία 37 λαθρομετανάστες

 

Κομοτηνή: Συνελήφθησαν 7 διακινητές που προωθούσαν 46 λαθρομετανάστες σε Έβρο και Ροδόπη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΌΣΟΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ
ΕΊΠΑΝΕ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΡΆΣΤΙΑ
ΑΠΑΤΗ 19
ΓΙΑ ΜΆΣΚΕΣ ΤΈΣΤ ΔΙΑΒΟΛΙΑ

ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Ο
ΝΟΜΠΕΛΊΣΤΑΣ ΜΟΝΤΑΝΙΕ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ
ΝΟΜΠΕΕΕΛ(ΟΧΙ ΚΑΜΠΑΝΑ... ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ...!)
ΔΙΚΌΣ ΤΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΏΣΟΥΝ.
ΑΠΛΆ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΆΝΤΕΞΑΝ?
ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΈΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!?

ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΟΙ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ ???

ΓΙΑ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΧΑΖΆΡΟΙ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΡΓΑΤΟΜΠΝΔΕΣ
ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ

€€€???

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πάντως εμμονή με τον Καρατζαφέρη. Εγώ θυμάμαι ότι όλοι όσοι έφυγαν από το ΛΑ.Ο.Σ. πήγαν στην ΝΔ αφού είχαν χαιρετηθεί-καλωσοριστεί δια χειραψίας από τον Αντώνη Σαμαρά τότε πρόεδρο της ΝΔ και οι φωτογραφίες αυτές διέρρεαν άμεσα στο διαδίκτυο και στο φιλοκυβερνητικό τύπο ώστε να το μάθουν όλοι. Εδώ έχουμε διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσης και όχι προσχωρήσεις σε άλλο κόμμα μετά την διαγραφή ή την ανεξαρτητοποίηση. Είναι ουσιώδης διαφορά αυτή, που έδινε το δικαιώμα στον Καρατζαφέρη να τους λέει προδότες εφόσον δεν είχε κάνει ο ίδιος πρώτος στο παρασκήνιο συμφωνία με την ΝΔ για να τους δώσει στην ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

μην βιάζεσαι.οι εξελίξεις τρέχουν .

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪

ΠΟΥΣΟΥΝΑ ΣΥ ΟΡΕ!?

ΚΑΗΜΌ ΠΟΥΧΕΙ
ΓΙΑ ΤΟΝ
ΧΑΖΑΡΑΦΕΡΗ

ΓΙΑ ΔΕ ΣΚΑΣΙΛΑ !

ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΈΕΙ
ΤΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΑΦΕΡΗ
ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ! ΕΛΛΆΣ !

ΟΎΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ
ΌΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ
301
ΜΑΣ ΛΈΕΙ.

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΌΠΟΥ ΦΥΣΆΕΙ...💰
ΤΟ ΦΥΣΆΕΙ ΠΟΥ
ΛΈΝΕ
Ε ! ΑΥΤΌ !

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

ΜΌΝΟ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΏΝΑ
ΑΠΟ ΟΚΤΏΒΡΙΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΆ
ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ
ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ
ΤΟΥΣ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟΥΣ
ΘΑΜΏΝΕΣ
ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΎΡΑ
3 ΏΡΕΣ ΚΑΙ
ΜΕΤΑ ΣΤΟ
ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΠΑΊΖΕΙ
ΠΑΣΑΒΙΟΛΑ.
ΠΑΤΣΑΒΙΟΛΑ!?

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Αρχιδιες και παπαριες. Παίγνιο των εβραιων. Μη τσιμπάτε.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι εμμονη ειναι αυτη πια με τον πορνογερο που λεει η Αντζελινα...αλλο ενα στριγκακι του βαψωμαλλια εσχατογερου παρ'ολιγο διγαμου με το εξωγαμο τηs ζωηρηs αννουλαs το μικρο σπυρο...μασωνου ιουδαιο μαυρογαιδαρου σαποιοκοιλια κατουρλοφερη καρατζα μπουρδο πορδοκλανο χαζοφερη ΠΡΟΔΟΤΗ Π@ΥΣΤΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...