Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν προλαβαίνει να προστατεύει η προστασία του πολίτη

Δεν πρόλαβε να κρυώσει το θέμα με το καλόπαιδο-εκβιαστή στα Χανιά,που ήταν μάλιστα και διοικητής της τροχαίας Χανίων,  Χειροπέδες στο διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ίου, Λευτέρη Κατσίβελα, πέρασαν αστυνομικοί της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων. Ο 38χρονος αστυνόμος Β κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο έναν ιδιώτη για να εκβιάζει ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Ίο ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να μην γίνονται έλεγχοι στην επιχείρηση της.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «ζητούσε -30.000- ευρώ για κάθε τουριστική περίοδο, ώστε να μην βεβαιώνονται παραβάσεις στα καταστήματα τους». Όμως φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. “Από την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης, προέκυψε ότι τον Μάιο του 2023, ο αξιωματικός απαίτησε και έλαβε μέσω του ιδιώτη, το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου του νησιού, προκειμένου να μην προβεί σε αστυνομικό έλεγχο κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών που πραγματοποιούνταν στο ξενοδοχείο”.Ο 38χρονος πριν την Ίο είχε υπηρετήσει στη Μύκονο και στα Κουφονήσια χωρίς κανείς να γνωρίζει αν και στα συγκεκριμένα νησιά είχε εφαρμόσει ανάλογες πρακτικές.

 Συνελήφθη 38χρονος διοικητής Αστυνομικού Τμήματος για εκβιασμό... 

 

Εκλεκτός του «επιτελικού κράτους» ο εκβιαστής αξιωματικός της αστυνομίας!

 

“ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤ. ΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ. ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ”.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ
Η ΚΟΥΛΟΠΑΡΕΑ
301 ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ

Α ! Η ΚΟΥΛΙ
ΉΤΑΝ ΘΥΜΆΣΤΕ!?
ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΠΕΙ
ΌΤΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΏΚΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΠΤΝΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ
ΚΆΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ...!!!
(HUMAN TRAFFICKING)

Ε ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΆΛΕΙ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
ΚΆΤΙ...!?
ΡΕ ΓΜΤΟ...?

ΟΙ ΛΙΓΝΑΔΑΡΕΟΙ
ΤΙ ΓΊΝΑΝ ???
ΤΡΏΝΕ ΠΊΝΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΩΝ
ΜΠΨΟΦΟΡΟΙ ???
😁
Ο ΆΛΛΟΣ ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ.ΤΩΝ 301
ΣΤΗΝ ΣΈΝΤΡΑ !?
ΟΟΟ... ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΟΎ...

Ε ΡΕ ΓΛΈΝΤΙΑ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...