Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

«Οι κυλοτίστας»

Η «ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ» @ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Ιστορίες κατασκόπων της κιλότας για το βιβλίο Γκίνες. Έτσι παραδώσαμε την πατρίδα στους τουρκοπράκτορες. Αυτά είναι τα χάλια των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών, Με αυτές τις παστρικές και με κάτι άλλους πανηλίθιους και πανίβλακες μπάτσους και γιδοβοσκούς, η Ελλάδα σε λίγο δεν θα υπάρχει…

...

 

Η Mata Brunnet της Κατεχάκη και τα ταξίδια στο Ντουμπάι με εφοπλιστές χορηγούς! Τα προσόντα της «Μαριέλας» στο Facebook, η μετάθεση στην Μυτιλήνη, η «προστασία» από την κυρά Λένα και τα καμώματα μιας απέραντης «κρεβατοκάμαρας» του ευαγούς ιδρύματος που ντροπιάζει τις Ελληνικές Μυστικές υπηρεσίες.

 

Η κυρία «Σίσσυ» που κουμάνταρε την ΕΥΠ στην Θεσσαλονίκη έγινε «αφεντικό» στο αεροδρόμιο Μακεδονία! Ο εραστής αστυνομικός (Αντώνης) και η ερωμένη τμηματάρχης που τον θέλει κοντά της. Η ΕΔΕ από το παρελθόν για την «επίσκεψη» σε διπλανά κουμπιούτερ που χάθηκε σε μια νύχτα για να μην εκτεθεί το «ευαγές ίδρυμα» της Κατεχάκη.

 

3η αναβολή στην πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενο τον π. διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη! Οι κατηγορίες από πρώην διευθύντρια της Κατεχάκη για παρενόχληση και άλλα «πικάντικα».

Διαβάστε ΕΔΩ την υπόθεση

 

Έργα 170 εκατομμυρίων ευρώ σε επιχειρηματία που ελέγχεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

 


Κατέβασε το Facebook η επιχειρησιακή πράκτορας της ΕΥΠ «Mata Brunnet» (Μαριέλα) αλλά το instagram ζει και βασιλεύει! Τα προσόντα της σε θέα στο μπαλκόνι, η «προστασία» από την «Μαντάμ Μποντουάρ» και τα καμώματα που εκθέτουν το ευαγές ίδρυμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΆ ΤΟ
ΣΤΙΚ ΡΕ ΑΣΤΕΦΑΝ👹ΤΕ🤡👺💩🪙

ΤΟ ΈΒΑΛΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ
ΜΠΑΤΟ ΣΟΥ !?

ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΤΊΤΛΟΥΣ
ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ
Η /Ο ? ΣΎΖΥΓΟΣ
ΕΊΝΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ
ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆΣ...

Δ€ΙΜΟ... ΣΙΟΚΑΦΡΟΙ
ΖΒΑΜΠΕΕΕΝΟΚΟΥΛΕΣ
ΧΑΖΑΡΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ

WWG1WGA 🇬🇷

🕳️🐰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...