Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Πόρνες πολυτελείας 15χρονη και 17χρονη;

Η νέα υπόθεση μαστροπείας με ανήλικα θύματα που ήρθε στη δημοσιότητα, ξυπνά μνήμες από την υπόθεση του Κολωνού η οποία να υπενθυμίσουμε  εκδικάζεται αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για τη νέα υπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων έχουν γίνει τρεις συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό. Πρόκειται για την 31χρονη Κ.Λ. από την Αλβανία που κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, τον 33χρονο Ν.Σ. που κατηγορείται επίσης για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση» και «Πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και τον 55χρονο Δ.Π. που κατηγορείται για Γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσας σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και Γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσας σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

 

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Η Λορέλα, η Έλενα και τα ομαδικά όργια με ανήλικες


 

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Η «αισθητικός», ο 34χρονος και οι μαρτυρίες – «Μπαινόβγαιναν ανήλικα κορίτσια από το καλοκαίρι»

 

 

«Βλέπαμε ανήλικα κορίτσια και άνδρες να περιμένουν σε ΙΧ», λένε γείτονες της 31χρονης Αλβανίδας

 

 

Οι περίεργες επαφές της «Λορέλας» με μαθήτριες - Τι θορύβησε γείτονές της, πώς έκλεινε τα ραντεβού η μαστροπός.


 

Η «Λορέλα» και οι πλούσιοι κύριοι υπόσχονταν χρήματα στις ανήλικες και τις εξέδιδαν


 

Όλη η δικογραφία! Η 31χρονη Αλβανίδα «Λορέλα» που στρατολογούσε τις ανήλικες μαθήτριες, η βοηθός «Έλενα», ο επιχειρηματίας «Στέφανος» από την Εκάλη που είχε τον ρόλο του φωτογράφου και η καυτή ατζέντα με τους πελάτες «Σταμάτη», «Σταύρο», «Αρίστο» και άλλα 310 ονόματα της καλής κοινωνίας που τρέμουν μην δουν την φωτογραφία τους στα μανταλάκια. Η μητέρα που «μυρίστηκε» τα SMS που έστελναν στην 15χρονη κόρη της για να πηγαίνει ραντεβού και η επίσκεψη που έκανε στην ΓΑΔΑ και ήταν η αρχή του τέλους.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ! Ο
Ο
ΤΊΤΛΟΣ.
ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ
ΠΑΙΔΙΏΝ!
ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΕΝΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...