Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Οργιάζει το Δίκτυο της ΛΟΑΤΚΙ+ μανιέρας

Πρωτοφανές στα χρονικά πρωθυπουργός να δίνει… γραμμή σε βουλευτές και υπουργούς για να απέχουν από δικό του νομοσχέδιο. Κι όμως ο ...Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό επέλεξε να κάνει έχοντας την σιγουράτζα ότι θα το ψηφίσει όλη η αντιπολίτευση . H προτροπή του Μητσοτάκη στους βουλευτές που διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, όταν έλθει, να… απέχουν αποτελεί μάλλον πρωτοτυπία και ταυτόχρονα κοινοβουλευτική πονηρία.

Ο Πρωθυπουργός θεωρεί δεδομένο ότι η αντιπολίτευση θα ψηφίσει το νομοσχέδιο κι ότι δεν διαθέτει ο ίδιος την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να περάσει το νομοσχέδιο, αλλά δεν θέλει να οδηγηθεί το κόμμα του σε “διχασμό”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως γενναιόδωρος όταν λέει πως θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία, αλλά η αλήθεια είναι πως αν το κάνει μπορεί να πρέπει να διαγράψει ίσως τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα και σίγουρα πολλούς βουλευτές και κάποιους υπουργούς.

 Πόσοι είναι, όμως, τελικά οι διαφωνούντες εντός Νέας Δημοκρατίας και κυβέρνησης; Ο αριθμός των βουλευτών «παίζει» κάπου ανάμεσα στους 30 έως και τους 80 και η πιθανότητα όλοι αυτοί να ψήφιζαν κατά θα δημιουργούσε ακόμη και ζήτημα δεδηλωμένης λίγους μόλις μήνες μετά τη διπλή εκλογική νίκη.

Δημοσίως έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους πολλάκις μέχρι σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Θάνος Πλεύρης, οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Κώστας Καραγκούνης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας και Άννα Καραμανλή.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο αριθμός των διαφωνούντων εντός υπουργικού συμβουλίου να μην περιορίζεται μόνο στους Μάκη Βορίδη και Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα τα φώτα πέφτουν και σε εκείνους τους βουλευτές που είχαν καταψηφίσει το 2015 το σύμφωνο συμβίωσης. Τα parapolitika φιλοξενούν, σήμερα, ρεπορτάζ κατονομάζοντάς τους και θέτοντας το ερώτημα εάν θα στηρίξουν το τωρινό νομοσχέδιο. Αυτοί είναι οι: Κώστας Βλάσης, Γιώργος Βλάχος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Μανώλης Κόνσολας, Τάσος Δημοσχάκης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Βασίλης Γιόγιακας, Θανάσης Μπούρας, Γιώργος Γεωργαντάς, Μαρία Αντωνίου, Θανάσης Δαβάκης, Χρήστος Κέλλας, Χαράλαμπος Αθανασίου, Θανάσης Καββαδάς, Χρήστος Μπουκώρος, Γιώργος Καρασμάνης, Φωτεινή Αραμπατζή, Νότης Μηταράκης.

 

Περίπου 70 βουλευτές διαφωνούν έντονα με τον νόμο που φέρνει το Μαξίμου για τα ομόφυλα ζευγάρια

 

Guardian: Θα γίνει ο γάμος των ομόφυλων το Βατερλώ του Μητσοτάκη;

Εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας παιδιών από φυσιολογικά ζευγάρια και η κυβέρνηση θέλει να τα παίρνουν οι ΛΟΑΤΚΙ!

 

 Βάζει μπροστά τον Αδωνι ο Μητσοτακης για τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγαρια

 

Αχιλλέας Μπέος: «Μάγκας ο Οικονομόπουλος, πάνε να καταργήσουν τους όρους πατέρα και μητέρα»

ΥΠΕΡ του γάμου των ομοφύλων ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης. εμείς οι πνευματικοί δεν είμαστε άγγελοι»..

 

Ο Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

 

Τη μητρότητα πώς θα τη λέμε;

 

Εθισμός στο αφύσικο

 

Η παλίρροια της ακροδεξιάς θα σαρώσει στις ευρωεκλογές


 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα κτήνη που ψηφίζουν πάλι τους ίδιους θα διαλέξουν στις εκλογές όταν γίνουν. Το πρόβλημα είναι η ενγενής ηλιθιότητα των δημοκρατικών υποζυγίων...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...