Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Εφαγαν το Ζαμπόν.

Ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια θανάτου στη νύχτα εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής  στον Νέο Κόσμο όταν άγνωστοι σκότωσαν ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia. Νεκρός ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης, Υψηλόβαθμο μέλος της Greek Mafia που αυτονομήθηκε .Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, γνωστός  και ως "Ζαμπόν", ήταν υψηλόβαθμο μέλος της Greek Mafia με βεβαρημένο παρελθόν και έντονη δράση στη νύχτα. Μάλιστα, θεωρούνταν το αντίπαλο δέος του Στεφανάκου που έχει δολοφονηθεί.

Οι Άγνωστοι τον "γάζωσαν" με πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ, την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας του, και άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, αλλά δεν πρόλαβε. Οι δράστες, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά τη δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο. Ο 44χρονος φερόταν ως ύποπτος για τη δολοφονία του νονού γνωστού με το προσωνύμιο "Καράφλας", "Νταίζυ" ή "Σαμπρέλα", ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα που του είχαν στήσει άγνωστοι έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, στα τέλη του Ιουνίου του 2018.

Σε βάρος του είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 Τότε, ένα λευκό βαν είχε προσεγγίσει το αυτοκίνητο του Ζαμπούνη που ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πετρελαϊκής εταιρείας στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

 

Το βίντεο που δημοσίευσε η έγκυρη ιστοσελίδα Lawanorder που δείχνει καρέ - καρέ την δολοφονία του και είναι από το κύκλωμα καταγραφής του πρατηρίου καυσίμων φανερώνει ότι επρόκειτο τουλάχιστον για 3 άτομα με απίστευτη ψυχραιμία και από ερευνητές της υπόθεσης μέχρι τώρα προκύπτει ότι υπήρχε και ομάδα υποστήριξη.

 

Ποιος είναι ο "Ζαμπόν" που γάζωσαν στον Νέο Κόσμο - Ο στόχος του "Ράμπο" και η επίθεση στην Πρόεδρο Εφετών


Νέος Κόσμος: Βίντεο από τη στιγμή της φυγής των εκτελεστών του 44χρονου


Το «συμβόλαιο θανάτου» που πληρώθηκε με 5.000.000 ευρώ για τον «αρχηγό των αρχηγών». Οι 81 σφαίρες στο θωρακισμένο BMW και η ενέδρα για τρίτη φορά που βρήκε τον στόχο της. Άνω - κάτω το οργανωμένο έγκλημα που αναδιατάσσει τις δυνάμεις του με νέους φιλόδοξους αρχηγούς και ξεκαθαρίσματα που έρχονται και θα γεμίσουν με αίμα την νύχτα για την επικράτηση του νέου ηγέτη.

 

 

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ζαμπούνης, σε ποιον Έλληνα «ολιγάρχη»  ήταν κοντά, σε ποια δολοφονία λένε ότι εμπλέκεται

 

 

«Vor V Zakone»: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία εκβιαστών και διαρρηκτών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ, ΤΙΧΟΥΑΝΑ, ΣΙΚΑΓΟ, ΣΙΚΕΛΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Η κυβέρνηση εξέθρεψε το τέρας της μαφίας είτε με ανοχή είτε με συνεργασία της και τώρα «θερίζει» τους καρπούς. Το πρόβλημα είναι ότι παράλληλα «θερίζουν» ανθρώπους και την ίδια την ασφάλεια της χώρας!
Στην Ελλάδα της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη, τα καρτέλ καυσίμων, ναρκωτικών και «προστασίας» ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους στην μέση του δρόμου.
Το πρόσφατο δολοφονικό χτύπημα, είναι άλλη μια εκτελεση από επαγγελματίες δολοφονους που όπως κατήγγειλε και ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή, κάποιοι εξ αυτών μπαινοβγαίνουν στα κυβερνητικά γραφεία.
Όταν η πολιτική και οι πολιτικοί ανακατεύονται με τα καρτέλ και την μαφία, τότε το αίμα κυλάει στους δρόμους.
Η νέα δολοφονία ήρθε λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων, για άλλη μια φορά, από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατά την προηγούμενη θητεία του, λίγα χρόνια πριν, είχε καταρτίσει έναν φάκελο με 200 ονόματα της «νύχτας». Φυσικά αποδείχτηκε για ένα αμιγώς συγγραφικό έργο, αφού δεν έγινε τίποτα για να διαλευκανθεί έστω και μία δολοφονία από τις δεκάδες που έγιναν και επί των ημερών του. Είναι κάτι σαν τους φονιάδες της Marfin. Τους παρακρατικούς δολοφόνους που έδρασαν επί Χρυσοχοΐδη, παραμένουν έως και σήμερα ασύλληπτοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...