Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Παραιτήθηκε ο έτσι και αλλιώς «ΑΧΡΗΣΤΟΣ»



Βόμβα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού καθώς πριν από λίγο έστειλε επιστολή παραίτησης στον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Πατέρα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης! Ο «Τζίγκερ» στην επιστολή του εκφράζει τις διαφωνίες του για τους χειρισμούς που έγιναν το τελευταίο διάστημα και γνωστοποιεί ότι παραιτείται από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ! Η επιστολή παραίτησης δόθηκε στον Νίκο Πατέρα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, συμμετείχε στο συμβούλιο όπου δεν ανέφερε τίποτα περί παραίτησης.
Το κείμενο της επιστολής παραίτησης:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την επιθυμία μου να μην μετέχω πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με τον τρόπο αυτό θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία στους καλοθελητές με πρόσχημα την συμμετοχή μου στο Δ.Σ και μέσω της δήθεν ανάμειξής μου στην καθημερινότητα των διοικητικών δρώμενων στην ΠΑΕ, να βάλλουν συνεχώς ενάντια στην ενότητα και στην ηρεμία της ομάδας.

Στα τέτοια μας και τρία αυγά Τουρκίας. Και που ήταν τι έκανε. Το μεγαλύτερο του κατόρθωμα ήταν να διαλύσει τον ΟΦΗ. Αν δεν ηταν το παιδι του μπαμπα βΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ούτε για χαμάλη δεν θα τον θελαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...