Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Αυτοκτόνησε για χρέη στην Αθήνα


Τραγωδία με Κρητικό


Μη μπορώντας να αντέξει την πίεση τους τελευταίους μήνες από τα χρέη της επιχείρησής του που διαρκώς αυξάνονταν και τον έπνιγαν, αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του χθες το πρωί στην επιχείρησή του στην Αθήνα. Ο λόγος για τον 53χρονο Κρητικό επιχειρηματία Ν.Μ ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά αλλά δραστηριοποιούνταν για πολλά χρόνια στη δυτική Αττική.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε με το περίστροφο που κατείχε. Τον βρήκαν εργαζόμενοι που πήγαν το πρωί να ανοίξουν την καφετέρια η οποία ανήκε στον Χανιώτη αυτόχειρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα για να εξηγεί τους λόγους της πράξης του, ωστόσο όλοι γνώριζαν πως τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Ν.Μ ήταν πολύ γνωστός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όπου βρίσκεται η καφετέριά του με την επωνυμία «καφέ Πάνθεον».

Ο ίδιος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αξίζει να σημειωθεί πως η αυτοκτονία του 53χρονου Χανιώτη είναι η τρίτη αυτοκτονία Κρητικού επιχειρηματία που καταγράφεται τους τελευταίους μήνες. Πριν μερικές εβδομάδες τέλος στη ζωή του λόγω χρεών είχε βάλει κι ένας 40χρονος Ρεθυμνιώτης πολιτικός μηχανικός. Είχε αφήσει πίσω του ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο είχε καταρτίσει μία λίστα με τα ονόματα εκείνων που του χρωστούσαν, αναγράφοντας δίπλα τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά. Είναι συγκλονιστικό επίσης ότι ο αυτόχειρας αναφερόταν και σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να μην αδικήσει κανέναν και να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες είχε ακόμα και μετά το θάνατο του.

Ο 40χρονος τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν με σύμβαση στο Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα ήταν ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...