Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

"Βρώμιζαν" τους τοίχους και την Αστυνομία


Ένας αστυνόμος Α' που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, γιατί Είχε στήσει παραμάγαζο μέσα στο Αλλοδαπών. απαιτούσε και έπαιρνε χρήματα από αλλοδαπούς, έχοντας ταρίφα ένα χιλιάρικο το κεφάλι.
προκειμένου να τους εξυπηρετήσει για την υποβολή αιτήσεων ασύλου. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αστυνόμος μαζί με τη σύντροφό του, η οποία επίσης συνελήφθη, έπαιρναν 600 ευρώ από κάθε αλλοδαπό, που περνούσαν με το αυτοκίνητό τους στη διεύθυνση αλλοδαπών, παρακάμπτοντας τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται γι'αυτό το σκοπό στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στην οδό Πέτρου Ράλλη και υπέβαλαν τις αιτήσεις ασύλου, Και την έκδοση αδειών παραμονής και καρτών εργασίας,. Έδινε προτεραιότητα στους "δικούς του" και γενικά προωθούσε τα αιτήματά τους, Η δραστηριότητά τους αποκαλύφθηκε προχθές, όταν πήραν 1.200 ευρώ προκαταβολή από τέσσερις αλλοδαπούς και επρόκειτο να πάρουν άλλα τόσα, όταν θα ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο αστυνόμος είχε εισπράξει ανάλογα ποσά για τον ίδιο λόγο από άλλους οκτώ αλλοδαπούς.

Και παρακρατική προβοκάτσια

Επίσης περίεργη" σύλληψη μετά από τρελή καταδίωξη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία τεσσάρων υπόπτων ατόμων στο δήμο Παραλίας, με πρωτοστάτη τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Παραλίας και έναν επιχειρηματία, οι οποίοι πρώτοι αντιλήφθηκαν τους τέσσερις υπόπτους που είχαν αρχίσει να γράφουν με σπρέι "προβοκατόρικα" συνθήματα στην πόρτα του δημαρχείου Παραλίας στην Καλλιθέα. "Ο δήμος Παραλίας ξεπουλάει...γράφοντας και το Α των αναρχικών για να χρεωθεί σε αυτούς. ο Πρόεδρος και μαζί με τον φίλο του κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, ενώ οι δύο δράστες μπήκαν στο αμάξι όπου υπήρχαν άλλοι δύο συνεργοί τους και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ο Πρόεδρος με τον φίλο του άρχισαν να τους καταδιώκουν με το δικό τους αυτοκίνητο, καλώντας επίσης και την αστυνομία που έσπευσε με τέσσερα αυτοκίνητα και κατάφεραν τελικά να εγκλωβίσουν τους καταδιωκόμενους και τελικά να τους συλλάβουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις νεαρούς άντρες και μία κοπέλα, ο ένας από αυτούς ανήκει στο σώμα των Ειδικών Φρουρών, διορισμένος στην εξωτερική φρούρηση στις φυλακές Διαβατών . γράφοντας το Α των αναρχικών ως υπογραφή των συνθημάτων που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν, είχαν ως στόχο να παραπλανήσουν από τους πραγματικούς δράστες την στιγμή που επικεφαλής των τεσσάρων ατόμων ήταν άνδρας του σώματος των Ειδικών Φρουρών. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; προβοκάτσια παρακρατική?

Λιγες ωρες μετα την δημοσιευση του θεματος,
οτι μπατσοι στην οδο Ζηνωνος στο κεντρο της Αθηνας,
τα παιρνουν απο τους καταστηματαρχες,
ετσι ωστε οταν ειναι εκτος υπηρεσιας
να φυλανε τα μαγαζια τους...
μια νεα υποθεση διαφθορας στους κολπυς της αστυνομιας
ερχεται στο φως....

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/05/blog-post_8760.html

Πιάσαν αστυνομικό που τα "'πιανε" από αλλοδαπούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...