Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ….ΚΟΚΚΑΛΗ!


του Αναστάσιου Καζαντζίδη
Και μην παρασύρεστε από τη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδελτίου, όπου τοποθέτησε τον υιό …ΠΛΕΥΡΗ, για να δείξει τάχα ότι το ψηφοδέλτιο έχει εθνικοπατριωτικό χαρακτήρα!!!
Αυτό έγινε για να παραπλανηθούν για μιαν ακόμη φορά οι πατριώτες δεξιοί της Ελλάδας και να ψηφίσουν την πρώην υπάλληλο του Κόκκαλη, την κυρία Τζαβέλα στην Ευρωβουλή!
Την πρώην αντιπρόεδρο του ιδρύματος Κόκκαλη!
Αυτού του ιδρύματος, που σπούδασε …δωρεάν στην Αμερική, τον σημερινό εχθρό της Ελλάδας, τον ύπουλο εχθρό της Μακεδονίας μας, τον υπουργό Εξωτερικών των μεταλλαγμένων Βουλγάρων Σκοπιανών, τον Αντόνιο Μιλόσοσκι!!!
Και έρχεται σήμερα ο δήθεν εθνικόφρονας πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ζητάει την ψήφο των εθνικοφρόνων Ελλήνων, με σκοπό να μπει στην Ευρωβουλή μια πρώην ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, του γιού του … ΠΕΤΡΟΥ!
Μιλάμε για την μέγιστη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ για έναν άθλιο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ!
Προσέχετε Έλληνες!
Μην ακούτε τις σειρήνες του ΛΑΟΣ και του Καρατζαφέρη!
Ο άνθρωπος για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τις υποψίες μας!
Στις ευρωεκλογές πείτε όχι στους διπλοπρόσωπους!
Πείτε όχι στους Δούρειους Ίππους του Μητσοτάκη!
Είναι προτιμότερο αν δεν θέλει κάποιος να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, να ψηφίσει το Ελληνικό Μακεδονικό Μέτωπο του Παπαθεμελή και του Ζουράρη, παρά αυτούς τους …αγωνιστές, τους δήθεν εθνικόφρονες του Καρατζαφέρη!
Είναι προτιμότερο να ψηφίσει κάποιος τον Μάνο της ΔΡΑΣΗΣ και τον ΒΕΡΕΜΗ, παρά το ΛΑΟΣ!
Τουλάχιστον ο Βερέμης έχει το θάρρος και λέει ξεκάθαρα την άποψή του, άσχετα αν δεν συμφωνείς μαζί του!
Είναι προτιμότερη η ψήφος στο ΚΚΕ ή στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απλά τα κόμματα αυτά δεν… φορούν ΜΑΣΚΕΣ!
Ενώ ο Καρατζαφέρης φοράει τη μάσκα του εθνικοπατριώτη για να σε παρασύρει να ψηφίσεις την κυρία Νίκη Τζαβέλα και να τη βάλεις στην Ευρωβουλή!
Στις 7 Ιουνίου λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους ψεύτες!
Ένα μεγάλο ΟΧΙ στα φερέφωνα.
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Vroutos.blogspot.com

Εμείς θα συμπληρώσουμε μόνο ότι τα έχουμε γράψει όλα αυτά σε ανύποπτο χρόνο, κάνοντας στην κυριολεξία μοναχικό αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας. Τώρα έρχεται και από άλλες «πηγές» η επιβεβαίωση και δικαίωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. για να κατευνάσουν τις αντιδράσεις των μελών για την επιλογή του Καρατζαφέρη να τοποθετήσει επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου την Νίκη Τζαβέλλα , διαδίδουν δεξιά και αριστερά πως αν δεν σας κάνει η Τζαβέλλα, ψηφίστε Πλεύρη.

Μπορεί όμως να εκλεγεί ο Πλεύρης; Επειδή όπως μπορείτε να το δείτε στις οδηγίες για τις διαδικασίες επιλογής του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην περίπτωση που εκλεγεί ο Πλεύρης προκύπτει κώλυμα!

http://www.europarl.europa.eu/elections2009/countries/electoral_laws/greece.htm?language=EL

Γράφει πως τα πρόσωπα κατέχοντα θέσεις που αναφέρονται στο άρθρ. 56 (1) κα. (4) του Συντάγματος και τα Μέλη της Βουλής των Ελλήνων δεν έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι.

Δηλαδή, όσοι είναι βουλευτές όπως στην περίπτωση του Θανάση Πλεύρη δεν έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές. Επομένως, ακόμη και εάν εκλεγεί (πράγμα βεβαίως που δεν πιστεύει ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε και ο Πλεύρης, που για τον λόγο αυτό δεν παραιτήθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο) ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η εκλογή του είναι άκυρη και στην θέση του θα πάει ο επόμενος!

Για το ίδιο λόγο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου και Ράπτη παραιτήθηκαν από την έδρα τους στο κοινοβούλιο ούτως ώστε όταν εκλεγούν να μην υπάρχει κώλυμα. Κάτι που δεν συνέβη με τον Πλεύρη… είναι έτσι ή δεν είναι;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...