Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Παραγράφηκαν του Χριστοφοράκου οι «δοσοληψίες»


Σοβαρή είναι πλέον η πιθανότητα να κλείσει αιφνιδίως ο φάκελος της Siemens ως προς την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, καθώς τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο Μ. Χριστοφοράκος θεωρούνται παραγραμμένα, σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Ελλάδας να είναι από μικρή έως ανύπαρκτη. Ειδικότερα, ο κ. Χριστοφοράκος, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, αφού το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τον ανακριτή, Ν. Ζαγοριανό, βρίσκεται στον αέρα και είναι ανενεργό. Ο λόγος; Η Εισαγγελία του Μονάχου, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, εξετάζει ενδελεχώς το εάν έχουν παραγραφεί στη Γερμανία οι πράξεις για τις οποίες διώκεται στη χώρα μας ο κατηγορούμενος. Το γερμανικό δίκαιο ορίζει ότι εάν είναι παραγραμμένες, δεν μπορεί να εφαρμοστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Οι ελληνικές δικαστικές αρχές απάντησαν από την πλευρά τους ότι δεν τίθεται θέμα παραγραφής. Εξηγούν ότι οι πράξεις του κ. Χριστοφοράκου έχουν τελεστεί από το 1997 έως τον Οκτώβριο του 2003. Αυτό όμως συνεπάγεται ότι –σύμφωνα πάντα με τη γερμανική νομοθεσία– η πενταετής παραγραφή επήλθε τον Οκτώβριο του 2008, αφού εκεί τα ίδια αδικήματα τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος. Έγκυροι νομικοί κύκλοι αντιτείνουν ότι «δικονομικές ενέργειες που γίνονται σε μία χώρα δεν μπορούν να υιοθετηθούν και από μια άλλη. Η παραγραφή δεν είναι ευρωπαϊκή. Ο χρόνος παραγραφής επηρεάζει το κράτος δικαίου που έχει τελεστεί το αδίκημα». Προσθέτουν δε ότι «η μόνη διαδικασία που αναστέλλει την παραγραφή είναι η άσκηση ποινικής δίωξης. Στην περίπτωση του κ. Χριστοφοράκου οι κατηγορίες τού απαγγέλθηκαν μόλις τον περασμένο Απρίλιο». Επιμένουν ότι «είναι πολύ εύκολο» για τον κατηγορούμενο να αποδείξει πως τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος διαπράχθηκαν στη Γερμανία, αν δώσει στοιχεία ότι τα χρήματα «έφευγαν» από έναν λογαριασμό του στη Γερμανία. Τότε το «έγκλημα» της δωροδοκίας έχει τελεστεί και σε γερμανικό έδαφος και η δίωξή του στην Ελλάδα θα κάνει φτερά! http://www.e-tipos.com/newsitem?id=92155

Μας το ετοιμάζουν για μετεκλογικό μποναμά την παραγραφή.

1 σχόλιο:

Πρίαμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ
Οι ΠΑΣΟΚτζήδες πιο... ερωτιάρηδες
Της ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΤΑ
Νικητής στην πολιτική, νικητής και στο σεξ! Ερευνα που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά στη χώρα μας έδειξε μείωση της ερωτικής επιθυμίας στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και, αντίθετα, αύξηση της επιθυμίας στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!
Η έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ALCO, έδειξε ότι τους τελευταίους μήνες αυξήθηκε η ερωτική επιθυμία στο 62% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ενώ μειώθηκε η ερωτική επιθυμία στο 51% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. Από την έρευνα προέκυψε ακόμη πως η απάντηση των Ελλήνων στην κρίση είναι μείωση του σεξ και αύξηση των εξόδων... Φαίνεται ότι πλέον το σεξ δεν λειτουργεί ως αντίδοτο της φτώχειας και της μίζερης πραγματικότητας, όπως στο παρελθόν!
«Σε παλιότερες μελέτες μας είχαμε δείξει ότι οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας που χάνει χάνουν και τη λίμπιντό τους σε σχέση με τους νικητές. Με τη νέα έρευνα αναζητήσαμε να δούμε ποια είναι η σεξουαλική ζωή του οπαδού ενός κόμματος που φιλοδοξεί να είναι στην εξουσία και πώς ενός άλλου που το κόμμα του κινδυνεύει να χάσει την εξουσία. Είναι φανερό ότι η πολιτική εξουσία ως άλλη μορφή αφροδισιακού επηρεάζει τη σεξουαλική μας ζωή. Η παράσταση νίκης είναι μια θετική ψυχολογική άποψη που κινητοποιεί ευφορικούς μηχανισμούς νευροβιολογικά, άρα αυξάνει και τη λίμπιντο», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ, χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος Κώστας Κωνσταντινίδης.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.
* Στο πλαίσιο του κοινωφελούς της έργου η ΕΜΑΣ δημιούργησε και λειτουργεί από το 1998 την Ανοιχτή Γραμμή Βοήθειας και Στήριξης 210-677.70.70, στα πρότυπα άλλων ανοιχτών γραμμών βοήθειας της Ελλάδας και του εξωτερικού για προβλήματα της σεξουαλικής ζωής ανδρών και γυναικών.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ:
Ερωτική επιθυμία ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ:
Αυξήθηκε 62%, έμεινε σταθερή 29%, μειώθηκε 9%
Ερωτική επιθυμία ψηφοφόρων ΝΔ:
Αυξήθηκε 12%, έμεινε σταθερή 31%, μειώθηκε 51%, ΔΞ/ΔΑ 6%.
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», 29-5-2009, σελίδα 18.

Για τους ΠΑΣΟΚτζήδες δεν υφίσταται ΔΞ/ΔΑ, κατευθείαν στο ψαχνό, με επαναληπτικές ριπές.
ΈΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ η αριστερά πτέρυγα του λεγόμενου «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» ξαναχτύπησε. Μετρήστε από σήμερα 29 Μαϊου 2009, ημέρα μνήμης της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, είναι 9 μήνες γονιμότητας, το ποσοστό αύξησης του ΠΑΣΟΚτζήδικου πληθυσμού της Ελλάδας. Ο Αρχηγός μας σύντροφος Γιώργος
Παπανδρέου πρόβλεψε τους ψηφοφόρους του μέχρι το 2027. Εμπρός ΠΑΣΟΚτζήδες ενωθείτε για μια Νέα Ελλάδα και Μεγάλη.
«Πρίαμος εκ Τροίας κοντοχωριανός του Πρίαπου εκ Λαμψάκου».
«Και το ανέκδοτο:
Μπαίνει ένας τυπάκλας πρασινοφρουρός σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη Νεοδημοκράτισσα φαρμακοποιό:
- Για τον πριαπισμό (ασθένεια προτέρημα, κατά την οποία το αντρικό μόριο είναι σε μόνιμη στύση) τι δίνετε, δεσποινίς μου;
- Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε»..
Απο τον Πρίαμο που την είχε πάντα ετοιμοπόλεμο το «παλαμάρι».
ΙΣΤΟΡΙΚΑ:
«O Πρίαπος είναι ο γιος του Διόνυσου και της νύμφης Χιόνης ή Αφροδίτη. Θα μπορούσε να είναι επίσης γιος του Έρμη, όπως μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχει καμία τελική απόφαση. Ήταν ο Θεός της παραγωγής και μεγάλωσε στην πόλη Λάμψακος. εν λόγω ήταν επίσης ο ιδρυτής αυτής της πόλης. Τον λάτρεψαν ως Θεό της χλωρίδας και της σεξουαλικής επιθυμίας.
Είχε μια τεράστιο «παλαμάρι» με το οποίο θα μπορούσε λογικά να αναπαραχθεί αλλά και να τιμωρήσει. Το «παλαμάρι του» τον προσωποποιεί ως Θεό της ζωής και της δημιουργίας.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...