Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ήξερε για την «απόδραση» ο Καραμανλής


Πολύ μεγάλη η αποκάλυψη του press-gr για να περάσει έτσι. Ήξερε δηλαδή ο Καραμανλής για την δραπέτευση του Χριστοφοράκου και την ενέκρινε. Ποιες ήταν οι πιέσεις που δέχτηκε; από ποιον; τι φοβάται; «Aαπείλησε» με αποκαλύψεις το αρχιλαμόγιο; Ποιο είναι το κοντινό πρόσωπο υπουργού εν ενεργεία της κυβέρνησης που εργάζεται στην Siemens τώρα; Εμείς το ξαναρωτήσαμε αυτό.

Σήμερα, μια κυριακάτικη εφημερίδα έχει κάνει πρωτοσέλιδο την αποκάλυψη του Press-gr για τη συνάντηση Γιαννίδη - Καρρά στο Μέγαρο Μαξίμου πριν από λίγες ημέρες.
Εμείς αποκαλύψαμε (διαβάστε αναλυτικά εδώ) στις 14 Μαΐου συγκεκριμένα το "φρέσκο νέο και λαχταριστό", υπό τον τίτλο "Γιατί πήγε (σήμερα) ο Ι. Γιαννίδης στο Μέγαρο Μαξίμου;" ότι : "O γνωστός δικηγόρος και καθηγητής της Νομικής κ.Ιωάννης Γιαννίδης επισκέφθηκε, σήμερα το μεσημέρι, το Μέγαρο Μαξίμου. Για ποιον σκοπό άραγε; Και με ποιον συναντήθηκε; Μήπως με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κ. Αργύρη Καρρά; Και τι συζήτησαν;", και προσθέταμε με νόημα ότι "οι διαδοσίες να μην βιαστούν να πουν ότι κουβέντιασαν για το θέμα της Siemens. Αυτό αποκλείεται αφού ο κ. Γιαννίδης έχει παραιτηθεί από συνήγορος του Μιχ. Χριστοφοράκου...Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να συζήτησαν για θέματα της Νομικής Σχολής στην οποία αμφότεροι είναι καθηγητές στο Ποινικό Δίκαιο. Τακτικός καθηγητής ο κ. Καρράς, αναπληρωτής ο κ. Γιαννίδης. Προσθέτω, επίσης, ότι ο κ. Καρράς αποχώρησε από το γραφείο του -στη Βουλή- στις4.10 το απογευματάκι."
Είχαμε μάλιστα και φωτογραφίες τους - χωρίς να υπάρξει καμιά διάψευση...
Στο σημερινό δημοσίευμα, δέκα ημέρες αργότερα, αντιγράφεται η αποκάλυψη μας, όμως ο ένας αποκαλείται ...."απεσταλμένος του Χριστοφοράκου" και ο δεύτερος "συνομιλητής του πρωθυπουργού". Δεν τολμούν να γράψουν ονόματα. Γιατί; Ακόμη και ένας από τους συνεκδότες της εφημερίδας, σε άρθρο του σημειώνει αορίστως ότι "...Θα διαψεύσει κανείς με κατηγορηματικό τρόπο, και όχι ενδεχομένως για τους τύπους, ότι «ταχυδρόμος» του κ. Χριστοφοράκου, έχων την ιδιότητα δικηγόρου, συναντήθηκε με κορυφαίο στέλεχος του πρωθυπουργικού γραφείου προ ολίγων ημερών και μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου; Τι συζήτησαν εκεί; Απλώς ακαδημαϊκά θέματα που γνωρίζουν καλά και οι δύο πλευρές;..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...