Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Γράφει ο Τραϊανός. Ούτε μια ψήφο στο Κ.Κ.Ε


ΚΚΕ και ευρωεκλογές. Ούτε μια ψήφο στους υπάκουους "ανυπάκουους" του ΚΚΕ Ούτε μια ψήφο στους έμμισθους προβοκάτορες του Περισσού. Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ είναι μια "μαχαιριά" στη Δημοκρατία μας.

Αποσπάσματα;

Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος το ΚΚΕ. Δεν μπορεί να το κατηγορήσει για έλλειψη συνέπειας. Η συνέπεια είναι κάτι, που το διακρίνει απόλυτα. Συνέπεια απόλυτη τόσο στον ρόλο του όσο και στις υποχρεώσεις του απέναντι στα αφεντικά του. Στα όποια αφεντικά του. Ο τέλειος "εργαζόμενος". Το όνειρο κάθε "αφεντικού". Μια καλοσχεδιασμένη και καλορυθμισμένη "μηχανή" προβοκάτσιας, η οποία μπορεί να λειτουργεί άψογα σε όλες τις συνθήκες, όσο αντίξοες κι αν είναι αυτές. Μια τέλεια "μηχανή", η οποία απλά είναι πολυδάπανη σε "καύσιμα" και άρα δεν μπορούν να απολαύσουν πολλοί την "παραγωγή" της. Μια "μηχανή", η οποία, ακολουθώντας τα συμφέροντα των αφεντικών της, άλλαζε χέρια και στόχους, αλλά ποτέ τη λειτουργία της.

Υπηρέτησε τον Στάλιν, ο οποίος τη δημιούργησε και την τροφοδοτούσε με τα πανάκριβα "καύσιμα". Υπηρέτησε τον Ζαχαριάδη, ο οποίος, ως υπάλληλος του Στάλιν, εξυπηρετούσε το αφεντικό του, αλλά ταυτόχρονα έκανε και τις δικές του προσωπικές δουλειές μ' αυτήν. Υπηρέτησε τον Καραμανλή της Δεξιάς, ο οποίος, για να εξασφαλίσει τον απόλυτο "δημοκρατικό" έλεγχο της χώρας, την χόρτασε κρατικά "καύσιμα". Υπηρέτησε τον Μητσοτάκη, κάνοντάς τον Πρωθυπουργό. Τώρα υπηρετεί την αμερικανική Νέα Τάξη και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει "καύσιμα" απ' όπου κι απ' όποιον μπορεί, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Έχει υψώσει σημαία "ευκαιρίας". Όποιος μπορεί να την "ταΐσει", μπορεί ν' απολαύσει τη δύναμή της. Τη δύναμη της πιο ισχυρής "μηχανής" παραγωγής προβοκάτσιας στην ιστορία των Ελλήνων.

Ποτέ και κανένας δεν έχει "δουλέψει" τόσο πολύ τους Έλληνες, σε τόσα πολλά επίπεδα και με τόσο μεγάλες και τραγικές συνέπειες γι' αυτούς, όσο το ΚΚΕ. Ποτέ και κανένας δεν τους έχει προδώσει τόσες πολλές φορές όσο οι ΚΚΕδες. Ο ίδιος ο Εφιάλτης ήταν ένας κοινός ερασιτέχνης μπροστά στο ΚΚΕ και τα στελέχη του. Μια "αρπαχτή" της στιγμής έκανε εις βάρος των Ελλήνων, τη στιγμή που το ΚΚΕ έχει εγκαταστήσει ολόκληρη "φάμπρικα", η οποία λειτουργεί για σχεδόν έναν αιώνα εις βάρος τους.

Τον ελληνικό λαό το ΚΚΕ τον έχει "δουλέψει" σε όλα τα πιθανά κι απίθανα επίπεδα. Γιατί; Γιατί αυτό βολεύει το κόμμα. Γιατί αυτό βολεύει την "οικονομία" του κόμματος. Γιατί αυτό εξασφαλίζει κρατικά και όχι μόνον χρήματα στο κόμμα. Γιατί αυτό ταΐζει τα στελέχη του. Τα "διωκόμενα" από το κράτος κρατικοδίαιτα στελέχη του. Τα "επαναστατικά" στοιχεία, τα οποία θέλουν ν' ανατρέψουν τη δημοκρατία, εισπράττοντας τόνους δημοκρατικού χρήματος κάθε μήνα.

Αυτό το "παντεσπάνι" είναι η ανταμοιβή του για το "δούλεμα" που επιτυγχάνει εις βάρος των Ελλήνων. Τους έχει "δουλέψει" με όλους τους δυνατούς τρόπους σε όλα τα θέματα. Τους έχει "δουλέψει" γενικά ως σύνολο στο σύνολο των ιδιοτήτων, τις οποίες μπορούν αυτοί να φέρουν. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως πατριώτες. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως δημοκράτες. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως αριστερούς δημοκράτες. Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως εργάτες και στις σημερινές ευρωεκλογές το παρακολουθούμε live πώς επιχειρεί να τους δουλέψει και ως "ανυπάκουους" Ευρωπαίους.

Ποιος πιέζει την Ευρώπη να μην βάλει το ΚΚΕ στη "μαύρη" λίστα των φασιστικών κομμάτων, τα οποία δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές εκλογικές διαδικασίες; Οι Αμερικανοί; Άρα με τις "ευλογίες" των "φονιάδων των λαών" πηγαίνει ή μπορεί να εξακολουθεί να πηγαίνει το ΚΚΕ στην Ευρώπη. Γιατί το στέλνουν; Επειδή το αγαπάνε και σέβονται τους αντιιμπεριαλιστικούς "αγώνες" του; Το στέλνουν, για να κάνει αυτό το οποίο γνωρίζει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Να "μαντρώσει" τους εχθρούς των Αμερικανών, για να τους ελέγξουν εύκολα.

Αυτό είναι το ζητούμενο από τους Αμερικανούς στην νέα αποστολή που αναθέτουν στο ΚΚΕ. Να μπει με "πάθος" επικεφαλής αυτών που θα "ζημιωθούν" από την ιμπεριαλιστική αμερικανική πολιτική. Να οδηγήσει στη σίγουρη "νίκη" τους εργοδότες του. Με τις ψήφους των Ελλήνων να "σαμποτάρει" όλα τα "ανυπάκουα" ελληνικά εθνικά συμφέροντα, τα οποία θίγουν τους Αμερικανούς. Με τις πολιτικές θέσεις στα ευρωπαϊκά όργανα εξουσίας να "σαμποτάρει" όλα τα "ανυπάκουα" ευρωπαϊκά συμφέροντα, τα οποία θίγουν τους Αμερικανούς. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά συμφέροντα. Η παραδοσιακή ΔΕΞΙΑ είναι σήμερα "νταντέλα". Το κράτος επίσης. Έχουν ξεπουληθεί τα πάντα και δεν υπάρχουν τα γεμάτα δημόσια ταμεία να συντηρούν τα "συντρόφια".

Χωρίς "καύσιμα" όμως το ΚΚΕ δεν αντέχει ούτε μία εβδομάδα. Ο κομμουνισμός, ως ιδεολογία, έχει "σβήσει" από τον παγκόσμιο χάρτη και οι αρνητικές αποκαλύψεις —και οι καταδίκες που αυτές συνεπάγονται— έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Θα κλείσει η επιχείρηση του ΚΚΕ, γιατί η Ευρώπη αποφάσισε να θέσει νέα ISO και αυτή δεν τα πληρεί. Θα κλείσει για τους ίδιους λόγους και με τον ίδιο τρόπο που έκλεισαν οι επιχειρήσεις οι οποίες παρήγαγαν "Ελενίτ". Ο κομμουνιστικός "αμίαντος" δεν αφήνεται πλέον ελεύθερος στην αγορά, έχοντας κριθεί επικίνδυνος. Χωρίς μισθό όμως κανένας δεν παριστάνει πλέον τον κομμουνιστή σε κανένα μέρος του Πλανήτη.

Αυτή είναι η αγωνία του ΚΚΕ σήμερα και αυτή η αγωνία εξαλείφεται μόνον με χρήματα. Χρήματα ψάχνει η Αλέκα και τα ψάχνει παντού. Πελάτες ψάχνει. Εξουσίες ψάχνει, για να τις εξυπηρετήσει και να κρατήσει το "προσωπικό". Μόνον οι Αμερικανοί τους έχουν απομείνει ή μήπως όχι; Υπάρχουν κι άλλοι; Να υποθέσουμε ότι δεν την έχει αφήσει ασυγκίνητη η "πορτοφόλα" του γνωστού "φιλέλληνα" Σόρος; Δεν είναι ώρα για τέτοιες ηθικές αναστολές. Αναρωτιέται ο Καρατζαφέρης πώς είναι δυνατόν η εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ να τυπώνει τα δελτία του ΟΠΑΠ. Γιατί αναρωτιέται; Αγγλικών συμφερόντων δεν είναι πλέον ο ΟΠΑΠ; Αν δεν δώσουν οι Άγγλοι δουλειά στον πιο πιστό υπάλληλό τους, σε ποιον θα δώσουν; Το χρήμα όμως τελειώνει και σήμερα ακόμα και οι Αγγλοσάξονες είναι "στεγνοί". Έχει πρόβλημα το ΚΚΕ. Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν τώρα στον Περισσό. Τον αγώνα της επιβίωσης δίνει η Αλέκα ... Η Αλέκα, που πηγαίνει στα γραφεία όλων των κέντρων και παράκεντρων της εξουσίας και φωνάζει: “show me the money, show me the money”. ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ

http://www.eamb.gr/new_text/kkeeuro.htm

1 σχόλιο:

varkarhs είπε...

ονειρώξεις απελπισμένου προβοκάτωρα (μπας και πάρει κανα δολάριο απ την αμερικάνικη πρεσβεία)..
Πού πας ρε καραμήτροοοο...
Καλά κι εσύ ρε ίχνος μη δεις καναν αντικομουνιστή να ξερνάει..copy paste τα ξερατά αμεσως!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...