Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Σαν πολλά δεν ζητάνε οι μουσουλμάνοι;


«Να μας ζητήσει συγγνώμη η Αστυνομία για την καταστροφή του Κορανίου και όλα θα ηρεμήσουν», ζητούν οι ηγέτες των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα, που καταγγέλλουν προσπάθεια εκμετάλλευσής τους από κόμματα.

«Η καταστροφή του Κορανίου αποτελεί για εμάς τους μουσουλμάνους τη μεγαλύτερη προσβολή», λέει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, που προειδοποιεί πως «το ό,τι έγινε μας έχει θίξει βαθύτατα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι νιώθουν “ιερή” οργή για αυτό που έγινε και έχουν κηρύξει πόλεμο».

Ο «εχθρός» των μουσουλμάνων, όπως οι ίδιοι διευκρινίζουν, είναι η Αστυνομία και σε καμία περίπτωση η Ελλάδα. «Η Αστυνομία ρίχνει λάδι στη φωτιά αρνούμενη να δεχθεί την ευθύνη του αστυνομικού που προσέβαλε το ιερό μας κείμενο. Εμείς θέλαμε μια συγγνώμη από την Αστυνομία. Για τον λόγο αυτόν πήγαμε στο αρχηγείο και στη ΓΑΔΑ και ζητήσαμε να βγει στην τηλεόραση μαζί με εμάς ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας και να ζητήσει συγγνώμη κάτι που θα έβλεπαν οι μουσουλμάνοι και θα μπορούσαμε να τους ηρεμήσουμε», συμπληρώνει ο κ. Ελγαντούρ.

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας θεωρεί πως η ΕΛ.ΑΣ. «κρύβει» τον αστυνομικό που το βράδυ της Τετάρτης έσκισε μερικές σελίδες από απόσπασμα του Κορανίου που είχε μαζί του μετανάστης από τη Συρία, ενώ προδικάζουν πως το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για τον αστυνομικό θα είναι αθωωτικό.
Να ρίξουν τους τόνους επιχειρούν οι μουσουλμάνοι

«Να ζητήσουν συγγνώμη για να μη γίνει ιερός πόλεμος»

Έτσι είναι; η μου φαίνεται. Δεν νομίζουν ότι το παρατραβάνε το σχοινί. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν νόμοι. Η «συγγνώμη» δεν είναι μέσα στον ποινικό κώδικα. Λοιπόν αυτό που ζητούν είναι παράνομο. Εδώ δεν είναι η πατρίδα τους και ούτε μπορούμε να πράττουμε όπως πράττει του καθενός η χώρα, διότι θα ήμασταν χώρα «συνονθύλευμα» Έχουμε τους ΔΙΚΟΥΣ μας νόμους που πρέπει όμως να εφαρμόζονται προς πάσα «κατεύθυνση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...