Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Κάποιοι «εντεταλμένοι» από «έξωθεν» παίζουν με την «φωτιά»


Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών άναψε το πράσινο φως για την επιχείρηση- σκούπα μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, λένε θα πρόκειται για σαρωτική επιχείρηση που θα έχει ως στόχο να απομακρύνει όλους τους λαθρομετανάστες από το τρίγωνο Πλατεία Ομονοίας- Πλατεία Καραϊσκάκη- Πλατεία Θεάτρου. «Στόχος είναι το κέντρο της Αθήνας να ξαναγίνει προσβάσιμο στους πολίτες και να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας σε όσους ζουν ή κινούνται σε αυτό». Επίσης μπαίνει και το «ζήτημα» της δημιουργίας ενός μεγάλου στρατοπέδου- γκέτο στον Ασπρόπυργο της Αττικής, στο οποίο η αστυνομία θα μπορέσει να μεταφέρει εκατοντάδες από τους παράνομους μετανάστες που σήμερα βρίσκουν καταφύγιο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για δημιουργία στρατοπέδου γκέτο είναι ένα παλιό εργοστάσιο κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, ένα επίσης παλιό εργοστάσιο στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας και μια παλιά κατασκήνωση. Πρόθεση της Αστυνομίας είναι να βαφτίσει το «γκέτο» χώρο υποδοχής. Για τον λόγο αυτόν υπήρξε ανταλλαγή επισκέψεων και ιδεών με εκπροσώπους της ιταλικής αστυνομίας, ενώ το κέντρο που δημιουργήθηκε στη Λαμπεντούζα λειτουργεί ως πρότυπο ανάπτυξης. Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών υπογραμμίζουν πως θα ήθελαν ο χώρος αυτός να φυλάσσεται μόνο εξωτερικά από την Αστυνομία, αλλά την εσωτερική του λειτουργία να την αναλάβει η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αττικής.

Από ότι φαίνεται υπάρχει συνεργασία με την φασιστική Ιταλία του Μπερλουσκόνι. Περνούμε μαθήματα «συμπεριφοράς». Το θέμα μετανάστες είναι πολύ «καφτό» έτσι που το άφησαν να εξελιχτεί όλες οι κυβερνήσεις και θέλει πολύ προσοχή. Ο Καραμανλής είναι πολύ λίγος για να διαχειριστεί τέτοιο σοβαρό θέμα, και δείχνει να σύρεται από ακροδεξιά φασιστικά και κρυφοφιλοεβραικά στοιχεία. Όλα όσα πράττει και που δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας παρά «μακιγιαρισμένα», (ξέρουμε. Για εθνικούς λόγους. Το αιώνιο παραμύθι.) μας ξαναγυρίζουν πολλά χρόνια πίσω ως πολιτισμένη χώρα. Εάν δεν είναι πανευρωπαϊκή η απόφαση ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθούμε πάλι «κατηγορούμενοι» με απρόβλεπτες συνέπειες. Τους εβραίους τους συμφέρει αυτό το πογκρόμ κατά των μουσουλμάνων (τώρα τους ανακαλύψαμε;) εμάς όμως; Έχουμε τόσο πολύ ξεφτιλιστεί ως χώρα που ζει με δανεικά που μόνο αυτός ο ελάχιστος εναπομείνας πολιτισμός-ανθρωπισμός έχουμε ως ατού. αν τον χάσουμε και αυτόν μας αξίζουν τα χειρότερα.

Πολιτικά κόμματα πίσω από τις ταραχές.


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ,ΜΕ ΔΙΩΓΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΕΕΕΕ!!!


ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ,ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...(;;;)


«Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»...


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ...ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ;;;;


Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί...


Σκούπα "μαμούθ" εν όψει.

Ετοιμάζουν στρατόπεδο - γκέτο


Ετοιμάζουν γκέτο για τους λαθρομετανάστες


Στελέχη μυστικών και αστυνομικών υπηρεσιών του Ισραήλ, μιλούν για ισλαμικό κίνδυνο στήν Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...