Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

«ΚΡΑΞΑΝΕ» ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ


Νέα εντονότατη κόντρα ξέσπασε χθες βράδυ στην Παλαιόχωρα Χανίων, ανάμεσα στους αγρότες παραγωγούς της Κουντούρας και του αναπληρωτή Υπουργού εσωτερικών Χρ.Μαρκογιαννάκη κατά την περιοδεία κλιμακίου της Ν.Δ στην περιοχή ,εν'όψη των ευρωεκλογών.
Παρουσία μεταξύ άλλων , των Βουλευτών του νομού Στ.Νικηφοράκη ,Μανούσο Βολουδάκη και του συντονιστή του κόμματος στα Χανιά Κυρ. Μητσοτάκη επρόκειτο να γίνει σύσκεψη σε αίθουσα συνεδριάσεων για τα τρέχοντα ζητήματα.(φωτο αρχείου)
Αρκετοί αγρότες απο την Κουντούρα περίμεναν τον Υπουργό να συζητήσουν μαζί του για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ,αλλά και τον εμπαιγμό που υφίστανται απο το υπουργείο .
Πρόσφατα είναι εξάλλου τα γεγονότα στον Πειραιά και οι εξαγγελίες εμπαιγμός του αρμόδιου υπουργού. Έκπληκτοι όμως ,είδαν μπροστά τους δεκάδες άνδρες της αστυνομίας με υψηλόβαθμα στελέχη και της Ασφάλειας να τους παρεμποδίζουν .
Η όλη κατάσταση ''μύριζε μπαρούτι''.
Όπως καταγγέλλουν οι αγρότες προσπάθησαν να μιλήσουν με τον υπουργό ,αλλά αυτός τους αντιμετώπισε με λόγια απαξιωτικά, προκαλώντας την αντίδραση των.
Τελικά κάποιοι αγρότες μπήκαν στην αίθουσα και όπως λένε ,ο κ. Μαρκογιαννάκης απείλησε να φύγει με ισχυρή αστυνομική δύναμη γύρω του ,με λόγια κατά των αγροτών.
Τώρα αυτό που περιμένουμε είναι η επίσημη πια αντίδραση της ομοσπονδίας των αγροτών.
http://chanianikos-themis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...