Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Η μαφία των φυλακών της ΚΡΗΤΗΣ ζει και βασιλεύει

Μην ψάχνετε μακριά για το μεγάλο σκάνδαλο. Ο Λαγουδάκης που δολοφόνησε για ένα σουβλάκι τον Χορευτάκη στην Κρήτη είχε αποφυλακιστεί παράνομα και με το ίδιο κύκλωμα που βοηθούσε το συνδικάτο. Ξέρετε όμως ότι ο άνθρωπος που είναι ο κουμπάρος του και δικηγόρος είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης;
Τις... ενέργειες στήριξης τις έκανε ο Μαρκογιαννάκης! Ο υφυπουργός δημοσίας τάξεως είναι ο άνθρωπος που στήριξε τον δολοφόνο που είχε καταδικαστεί για άλλη μια υπόθεση δολοφονίας. Συνολικά δηλαδή δύο δολοφονίες. Και ακόμα δεν έχει πει κανένας ούτε μια κουβέντα!
Ο Μαρκογιαννάκης ο κουμπάρος και δικηγόρος του Χορευτάκη που αποφυλακίστηκε σκανδαλωδώς και δολοφόνησε έναν νεαρό!

Εν τω μεταξύ, μετά τον διευθυντή των Αγροτικών Φυλακών Αγυιάς Κυριακάκη που τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω των σχέσεων του με τον «κύριο Παναγιώτη» όπως τον αποκαλούσε, τον βαρυποινίτη Βλαστό δηλαδή, την ίδια τύχη είχε χθες και ο αρχιφύλακας των φυλακών Αλικαρνασσού Μανώλης Κουγιουμτζάκης του οποίου επίσης το όνομα αναφέρεται σε συνομιλίες του βαρυποινίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως πρόκειται για τον ίδιο αρχιφύλακα που είχε συντάξει την θετική συστατική επιστολή για τον τρόφιμο των φυλακών Αλικαρνασσού Ζ. Λαγουδάκη ώστε να αποφυλακιστεί υπό όρους και λίγους μήνες αργότερα σκότωσε τον φοιτητή Μάνο Χορευτάκη στο Ρέθυμνο.

Ο αρχιφύλακας, που αναφέρεται ονομαστικά σε συνομιλία Βλαστού-Τρομπούκη, είχε κατηγορηθεί στο πρόσφατο παρελθόν για την αποφυλάκιση του βαρυποινίτη Ζαχαρία Λαγουδάκη, είχε τιμωρηθεί πειθαρχικά αλλά συνέχισε να υπηρετεί στις φυλακές Αλικαρνασσού κανονικά. Συνολικά, ο αρχιφύλακας έχει υπηρεσία 34 χρόνων συνεχούς θητείας στο συγκεκριμένο Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Δεν αποκλείεται, οι «παράπλευρες απώλειες» να συνεχιστούν. Όπως αφήνεται να εννοηθεί από την απομαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία του Παναγιώτη Βλαστού με τον εργολάβο Δημοσίων Έργων, Γιώργο Τρομπούκη, ο συγκεκριμένος αρχιφύλακας είχε σχέσεις με τον κακοποιό και μεσολαβούσε για τη μεταγωγή του στις φυλακές Αλικαρνασσού.

http://paramythia.pblogs.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...