Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Μη Σίλβιο ΠΟΝΑΩ χωρίς προφυλακτικό?

Πατήστε κλικ στην εικόνα

Εκείνος δεν φορά προφυλακτικό, εκείνη παραπονιέται ότι πονάει και η ιταλική πολιτική ζωή θυμίζει σενάριο ταινίας πορνό. Νέες σκανδαλιστικές τηλεφωνικές συνομιλίες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με συνοδό πολυτελείας δημοσιοποιήθηκαν χθες και ο Ιταλός πρωθυπουργός βλέπει, για πρώτη φορά από την επανεκλογή του, τη δημοτικότητά του να πέφτει κάτω από το 50%.

Περισσότερες από 2 εκατομμύρια επισκέψεις δέχθηκε τη Δευτέρα η ιστοσελίδα του ιταλικού περιοδικού «L΄ Εspresso», η οποία συνέχισε χθες να δημοσιοποιεί ηχογραφημένες συνομιλίες της Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά και με τον φίλο του Ιταλού πρωθυπουργού Τζανπάολο Ταραντίνι, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν εκείνος που προμήθευε τον Καβαλιέρε με συνοδούς πολυτελείας.

Η Ντ΄ Αντάριο που είχε ηχογραφήσει τις συζητήσεις τους- είτε τηλεφωνικές, είτε διά ζώσης- έχει παραδώσει τις κασέτες στην Εισαγγελία, που πραγματοποιεί έρευνα για τη συμμετοχή του Ταραντίνι, ενώ ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το πώς διέρρευσαν οι συνομιλίες και απείλησε με μηνύσεις όσους τις αναδημοσιεύουν. Όμως, όλο και περισσότερες συνομιλίες έρχονται στη δημοσιότητα- σε τρεις που δημοσιοποιήθηκαν χθες, Σίλβιο και Πατρίτσια μιλούν για τις επαφές τους, για πολιτική και τέχνη. Ο 72χρονος Μπερλουσκόνι δεν έχει αρνηθεί ότι η 42χρονη γυναίκα είχε πάει στο σπίτι του, ισχυρίζεται όμως ότι δεν ήξερε πως είναι συνοδός πολυτελείας.

Ότι και να κάνει ο ιταλιάνος τον σουπερ γαμίκο τον Αντρέα που δεν άφηνε ούτε γάτα θηλυκια δεν πρόκειται να τον φτάσει. τώρα έχουμε φτάσει στην εποχή των πισωγλέντηδων πολιτικών, και έχουμε πολλούς από δαύτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...