Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Οι τούρκοι αλωνίζουν και η Μπακογιάννη στον ΚΟΣΜΟ της

Είναι απαράδεκτη η πολιτική της Τουρκίας, τόνισε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στις υπερπτήσεις και στην απόπειρα δέσμευσης τμημάτων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μετά το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων και Εξωτερικών Σχέσεων : Τις τελευταίες εβδομάδες η Τουρκία ακολουθεί μια προκλητική πολιτική αμφισβητήσεων που έφτασε στο σημείο διαδοχικών υπερπτήσεων τουρκικών στρατιωτικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικό έδαφος, αλλά και στην απόπειρα δέσμευσης τμημάτων ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Η πολιτική αυτή είναι απαράδεκτη». «Σήμερα, ενημέρωσα τους ομολόγους μου διεξοδικά για την τουρκική συμπεριφορά. Καθώς το ορόσημο του Δεκεμβρίου πλησιάζει, οι υπόλοιπες κυβερνήσεις των μελών
της Ένωσης πρέπει να έχουν σαφή εικόνα της κατάστασης, ώστε από κοινού να λάβουμε τις αποφάσεις μας», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη. «Συμμόρφωση α λα καρτ δεν μπορεί να υπάρξει.

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που παραδέχεται υπουργός της χώρας ότι του παραβιάζουν τα σύνορα, και αυτός απλώς να ….«διαμαρτύρεται». Έχει παραγίνει το κακό με τους τουρκόφιλους. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...