Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Ο τραγόπαπας ήταν και πισωγλέντης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ιερέας από την Θεσσαλονίκη ο οποίος κατηγορείται ότι την Παρασκευή το βράδυ σε περιοχή της Στυλίδας παραπλάνησε και οδήγησε 20άχρονο με διανοητικά προβλήματα σε ερημική περιοχή προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Σοκ προκάλεσε ακόμη και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας η καταγγελία από τους γονείς ενός νεαρού με νοητική στέρηση ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης με δράστη έναν… παπά!

Το βράδυ της Παρασκευής, ο 20χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας ενημέρωσε αρχικά τους γονείς του ότι ένας ιερέας τον παρέσυρε σε ερημική περιοχή έξω από την Στυλίδα και ασέλγησε σε βάρος του, χωρίς ωστόσο να τον βιάσει! Αμέσως οι γονείς του κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της Στυλίδας και κατήγγειλαν τη σεξουαλική επίθεση.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν αμέσως έρευνες με βάση την περιγραφή που είχε δώσει το θύμα για να εντοπίσουν τον σάτυρο ιερωμένο. Πράγματι, ο παπάς που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου έκανε τις… διακοπές του και συνελήφθη.

Στο τμήμα, ο «αντιπρόσωπος του Θεού» ομολόγησε ότι προσπάθησε να ικανοποιήσει τις ανώμαλε ορέξεις του στο 20χρονο αγόρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Λαμίας. Εκείνος του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Βάλτε τον με τους ισοβίτες να καλοπεράσουν και αυτοί, και ο κόλος του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...