Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ξετυλίγεται ο μίτος της απαγωγής ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ


Συνεργάτης του παλαιού εκδότη της εφημερίδας "Η Πρώτη" Χρ. Καλογρίτσα είναι ένας εκ των συλληφθέντων για τη απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου. Ο Νίκος Τρομπούκης διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία μαζί με τον πρώην εκδότη, Ο επιχειρηματίας Νίκος Τρομπούκης, είναι γνωστός στην πιάτσα των κατασκευαστών και αναλαμβάνει μάλιστα και εργολαβίες του Δημοσίου, Συνεργάζεται δε με τον μεγαλοεργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα. Η κοινή τους εταιρεία με έδρα την Καρδίτσα, ερευνάται από την ΥΠΕΕ για υποθέσεις εκατομμυρίων ευρώ διότι ο Τρομπούκης είναι μαζί με τον Καλογρίτσα που ανέλαβε... την κατασκευή του Εφετείο κατηγορούνται για εικονικά τιμολόγια από την ΥΠΕΕ. ο Ν. Τρομπούκης, όταν και συνεταίρος του συγχωρεμένου Αναγνωστόπουλου που τον είχαν σκοτώσει όταν ήταν ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου "οι Νότες"
Ο Ν. Τρομπούκης συνελήφθη τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης προς την Παρασκευή, σε πολύ γνωστό νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, το καλουα στην παραλιακή.

για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά 6 άνδρες και δυο γυναίκες στην Αθήνα και δυο άνδρες στην Κρήτη. Είναι ο Απόστολος Πετράκης, μπράβος στην Κρήτη και την Αθήνα. Ο Απόστολος Πετράκης Χθες το βράδυ συνελήφθη στο Καλούα μαζί με τον γιο του Αγούδημου. Είναι προσωπική ασφάλεια του γιου του Γιώργου Βαρδινογιάννη με νόμιμη άδεια οπλοκατοχής .
Και φαίνεται να είναι αυτός που μιλούσε κρητικά και έκανε τις διαπραγματεύσεις στην απαγωγή του Παναγόπουλου.

Η πρώτη είναι σύζυγος του βαρυποινίτη Βλαστού και η δεύτερη σύντροφος του επίσης έγκλειστου Σκαφτούρου. Η Βλαστού είναι γνωστή στην ΕΛΑΣ και για έναν ακόμη λόγο. Πρωταγωνίστησε σε μία άλλη απαγωγή το 2001. Ήταν το πρόσωπο που είχε εμπλακεί στην ενοικίαση του κρησφύγετου των απαγωγέων στα Μεσόγεια. Κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση ο Βλαστός και ο Σκαφτούρος σαν ηθικοί αυτουργοί, παρότι ήταν στον Κορυδαλλό. Για την ίδια υπόθεση, τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη συγκεκριμένα στο σπήλι συνελήφθηκαν άλλοι δύο μπράβοι, οι Θανάσης Σκαρλάτος και Γιώργος Χριστοφοράκης.

H υψηλή κοινωνία τόριξε στις απαγωγές!

Κουμπάρος του Ευαγγελάτου ο Καλογρίτσας, που εμπλέκεται στην απαγωγή...

Ταυτοποιήθηκε η φωνή του ΠΕΤΡΑΚΗ...

Ανακρίνεται ο ανηψιός του Αγούδημου...

Ονόματα φωτιά εμπλέκει η αστυνομία στην υπόθεση Παναγόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...