Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Τσουκάτος : να δούμε τα “δεύτερα” βιβλία τι γράφουν


Βολές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο Θεόδωρος Τσουκάτος, μετά την επίσημη θέση του κόμματος ότι δεν προέκυψε από τα τηρούμενα βιβλία η κατάθεσή του επίμαχου ποσού.

«Ούτε και θα μπορούσε να προκύπτει από τα επίσημα βιβλία. Είναι γνωστό πως άλλη η εικόνα των βιβλίων και άλλη η πραγματικότητα του ταμείου. …Όποιος, λοιπόν, επικαλείται τα βιβλία και τα επίσημα στοιχεία το πράττει όλως προσχηματικά σταθμίζοντας πως η ομολογία της αλήθειας θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από την συντήρηση κατά συνθήκη ψεύδους».

Επίσης υποστηρίζει ότι οι δύο πρώην ταμίες του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν μπροστά στο δίλημμα να πουν την αλήθεια, διαψεύδοντας το κόμμα και την ηγεσία του και διακινδυνεύοντας προσωπικά, ή να την αποσιωπήσουν, αδικώντας τον ίδιο.

Ο κ. Τσουκάτος επέμεινε ότι το ποσό αυτό ήταν στο πλαίσιο του 2% του τζίρου της, που είχε συμφωνήσει η Siemens να διαθέτει στα κόμματα και στις δημόσιες σχέσεις της.

Ο συνήγορός του, Διονύσης Γκούσκος, μίλησε για ένα κατηγορητήριο που συντάχθηκε υπακούοντας σε σκοπιμότητες. Δήλωσε ότι επρόκειτο για μια παράνομη μεν, χρηματοδότηση κόμματος δε, όπως συμβαίνει από τη δεκαετία του '50, κατά την οποία κανένα κόμμα δεν έχει εγγράψει στα βιβλία του μεγάλο χρηματοδότη.

Στην κατάθεσή του ο Σπύρος Αυγερινός απέκλεισε το ενδεχόμενο να έβαλε χρήματα στην τσέπη του ο Θεόδωρος Τσουκάτος, υποστηρίζοντας ότι πάντοτε έφερνε μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. «Αυτό έκανε και το 1999, φέρνοντας χρήματα αντίστοιχα με αυτά για τα οποία ρωτάτε», απάντησε ο Σπ. Αυγερινός όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν μπήκε στα κομματικά ταμεία το 1 εκ. γερμανικά μάρκα.

Η Δήμητρα Παπαχρήστου επανέλαβε, ότι πάντοτε έφερνε χρήματα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Τσουκάτος, προσθέτοντας ωστόσο ότι πάντα αυτά δίνονταν έναντι κουπονιών.

Τσουκάτος: τα βιβλία του κόμματος δεν λένε την αλήθεια

ΤΟ 1ΕΚ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS,ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ...

Κάνουν όλοι ότι δεν ξέρουν πως υπάρχουν δεύτερα βιβλία σε όλα τα κόμματα. Σιγά μην γράφανε στα κολοβιβλία τους ότι μας λάδωσε ο τάδε με τόσα η μας έδωσε μίζα ο δείνα τόσα.Tτολμήστε ρε ξευτίλες να πείτε στον κοσμάκη ότι μέσο όρο κάθε υπουργείο έχει πάνω από διακόσια εκατομμύρια το χρόνο κάτω από το τραπέζι; Τόσα είναι τα μαύρα καρατσεκαρισμένα. Γιατί σκοτώνουν και την μάνα τους ακόμα προκειμένου να γίνουν υπουργοί. Για να υπηρετήσουν τα κοινά ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...