Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ένας νεκρός έξη τραυματίες για την ΜΑΝΤΟΝΑ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και έξι τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε η σκηνή που ετοιμαζόταν για συναυλία της Μαντόνα, στη Γαλλία. Οι τεχνικοί κατασκεύαζαν τη σκηνή για τη συναυλία της «βασίλισσας της ποπ» όταν αυτή κατέρρευσε, σύμφωνα με την αστυνομία της Μασσαλίας. Η προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου συναυλία στο ποδηλατοδρόμιο της Μασσαλίας ακυρώθηκε.

Η Μαντόνα έκανε πρόβα για τη συναυλία της στην Ιταλία, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός. Δεν άργησε όμως να εκφράσει τη λύπη της.

"Νιώθω συντετριμμένη από τα τραγικά νέα. Προσεύχομαι για αυτούς που τραυματίστηκαν και τις οικογένειές τους και συμπονώ όσους επηρεάστηκαν από τα συνταρακτικά νέα», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Η στέγη "άρχισε να κινείται και να καταρρέει βαθμιαία. Το γεγονός ότι δεν κατέρρευσε αμέσως, επέτρεψε σε κάποιους ανθρώπους να φύγουν και να αποφύγουν τον τραυματισμό", δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της Μασσαλίας. Δύο από τους τραυματισμούς είναι σοβαροί, σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών, Brice Hortefeux.

Αυτή είναι η ΜΑΝΤΟΝΑ; πως είναι έτσι ρε γαμώτο σαν λείψανο?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...