Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

«Μαϊμού» η ψηφοφορία για την Κ.Ε στο σύνεδροι του ΛΑ.Ο.Σ;

Μετά από πολλές καταγγελίες για εικονικά αποτελέσματα στην ψηφοφορία για την εκλογή των νέων μελών της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ, ερευνήσαμε διεξοδικά το θέμα. Όντως δεν βγαίνουν τα νούμερα που είναι αδιάψευστος μάρτυς με τίποτα. Βάσει της ανακοίνωσης του προεδρείου, συμμετείχαν 520 σύνεδροι με δικαίωμα ψήφου .επίσης είχαν δικαίωμα μέχρι πέντε σταυρούς να βάλουν στο ψηφοδέλτιο. Ήτοι 520 επί 5 = 2600 σταυρούς το πολύ.

Οι καταγγελίες λένε ότι πάρα πολλοί σύνεδροι επειδή άργησε πολύ η ψηφοφορία (διεξάγονταν μέχρι της έντεκα)έφυγαν για να μην χάσουν τις συγκοινωνίες τους. αλλά αυτό το μισό παραβλέπουμε μέχρι να μάθουμε το συνολικό νούμερο τους. Η λίστα που ανακοινώθηκε δείχνει να έχουν πάρει συνολικά οι σαράντα πρώτοι 1923. ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων 677 για τους υπόλοιπους 98 υποψήφιους αφού ήταν συνολικά 138.Εαν υπολογίσουμε την τεκμαρτή διολίσθηση από τους 17 ψήφους που έχει πάρει ο τεσσαρακοστός τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα .οι καταγγέλλοντες υποψήφιοι λένε ότι δεν τους δίνουν τους αριθμούς των σταυρών που επήρανε, ενώ σε άλλους τους λένε μηδέν ψήφους.(δηλαδή ρε λαμόγια ούτε η δική τους δεν υπάρχει;) Εάν δεν έγινε κάτι το βρώμικο στα αποτελέσματα ,θα πρέπει ίδια αύριο το κόμμα να ανακοινώσει στο σαιτ του τα πλήρη αποτελέσματα της σταυροδοσίας . Δηλαδή ΟΛΩΝ και όχι μόνο των σαράντα, για να δούμε και τον συνολικό αριθμό των σταυρών. Διαφορετικά δικαιούται ο κάθε ένας να πει ότι είναι μαϊμού τα αποτελέσματα, μαγειρεμένα από κάποιους. Πάντως επαναλαμβάνουμε ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν. Δείχνει να είναι μια προκατασκευασμένη λίστα που κάποιος έβαλε νούμερα δίπλα στα ονόματα χωρίς να υπολογίσει το σύνολο των σταυρών που βάζει. Ξέχασε μάλλον ότι έχει ανακοινωθεί ο αριθμός των συμμετασχόντων και ίσως κάποιος έκανε απλές μαθηματικές πράξεις. Έτσι έγινε η μεγάλη ΠΑΤΑΤΑ η προβοκάτσια?. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ κατά «σατανική σύμπτωση» ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ «ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ» ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ που έγινε το 2004 με την διάφορα ότι τότε οι σύνεδροι ήταν περίπου 1700. Επίσης ότι πάλι ήταν ο Καλαποθαράκος πρώτος με περίπου τους ίδιους σταυρούς και ο τελευταίος πάλι είχε περίπου τους ιδίους σταυρούς. Πολλές «συμπτώσεις» συμβαίνουν. Όσοι και να είναι οι σύνεδροι τα ιδία σχεδόν αποτελέσματα σε σταυρούς.

Κλείνοντας προσωρινά διότι θα επανέλθουμε λέμε. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να δοθούν στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα σε σταυρούς όλων των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, διότι σε διαφορετική περίπτωση έχει γίνει ΝΟΘΕΙΑ και είναι εικονικά όλα. Στα κόμματα πρέπει να υπάρχει πάνω από όλα πλήρη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ειδικά σε τέτοια «ευαισθητα» θέματα.

1. ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 196

2. ΜΠΑΜΙΧΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ 132

3. ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 92

4. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 88

5. ΤΣΙΚΝΙΑ - ΜΑΡΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 87

6. ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 80

7. ΓΟΔΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 78

8. ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 60

9. ΚΟΥΤΕΛΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 56

10. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 54

11. ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 54

12. ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 50

13. ΧΑΡΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 50

14. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΦΙΛΩΤΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 49

15. ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 49

16. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 49

17. ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 45

18. ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 47

19. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ 42

20. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 40

21. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 40

22. ΤΕΡΕΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 34

23. ΤΣΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 33

24. ΧΑΛΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 33

25. ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 31

26. ΚΑΤΣΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 31

27. ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 28

28. ΚΟΖΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 28

29. ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 28

30. ΔΗΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 26

31. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 26

32. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26

33. ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 26

34. ΑΘΑΝΑΣΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 22

35. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ 21

36. ΑΒΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 20

37. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 20

38. ΚΑΨΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 18

39. ΜΟΤΖΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 17

40. ΣΠΑΘΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 17

Σύνολο σταυρών 1923

4 σχόλια:

blackdevil είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο 39 ΜΟΥΤΖΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΟΥ ΣΤΙς ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι 47χρονών. Μεγάλωσα στην Ελλάδα του `80 και του `90 κουβαλώντας χιλιάδες απορίες. Πως προχωράς και προκόβεις σ` αυτή τη χώρα, πως είναι δυνατόν άνθρωποι με καταφανή νοητική στέρηση(δείτε μια συνέντευξη με κάποιον απο του 5-6 διαπλεκόμενους και θα συμφωνήσετε) να είναι μεγαλοεπιχειρηματίες, πως είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν μπορούν να βάλουν δύο λέξεις στη σειρά να είναι προωθημένοι τηλεαστέρες και πολλά άλλα. Και έρχεται ο Καρατζαφέρης του 2000-2004 να μου λύσει όλες μου τις απορίες. Μιλάει με ονόματα μεσα στην Βουλη σαν ανεξάρτητος βουλευτής και μου επιβεβαιώνει αυτό που υποψιαζόμουν. Πίσω απ όλα αυτά και απο πολλά άλλα, πίσω απο τα πάντα τελικά είναι τα κόμματα, η εκάστοτε κυβέρνηση, το Δημόσιο, το δημόσιο χρήμα. Λυτρώθηκα, μου έφυγε ένα βάρος που το κουβαλούσα χρόνια. Και τον ακολούθησα, τον πίστεψα. Είπα ότι μπορεί οι δικές μας ζωές να πήγαν χαμένες γιατί δεν είχαμε καμμία σχέση με κόμματα αλλά τουλάχιστον μάθαμε τι έφταιξε γι αυτό και τι συμβαίνει σ` αυτόν τον τόπο. Ηξερα ότι χρησιμοποιεί τα πατριωτικά για κράχτες. Είπα εντάξει, το έβαλα στην άκρη. Μιλούσε για ιδιωτικό τομέα για περιορισμό του Δημοσίου, για ελευθερες αγορές για ευκαιρίες για όλους, για την δικαίωση των ανώνυμων ταλαντούχων ανθρώπων. Τρελλάθηκα, με συνεπήρε. Ωσπου ήρθε η στιγμή της αλήθειας. Το σύστημα του πρότειε το χέρι και τον έκανε κομμάτι του. Και δυστυχώς η μετάλλαξη είχε το πιό αηδιαστικό αποτέλεσμα. Ο λακές, το ερπετό, ο παρατρεχάμενος, ο υπηρέτης αυτών που μέχρι πρότινος κατηγορούσε και ξεσκέπαζε. Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία όπως δεν έχει τέλος και η απογοητευσή μας. Υπάρχει όμως κάτι που μπορούμε να κάνουμε ακόμη. Τιμωρήστε τους , τσακίστε τους. Γιατί οι άλλοι γεννήθηκαν μέσα στο σύστημα και το υπηρετούν. Αυτός όμως μας χρησιμοποίησε για να τον δεχτούν σ αυτό.
Spirosk

ΜΟΤΖΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ είπε...

Αγαπητε κυριε

Ειμαι εκλεγμενος μελος της κ.ε. του ΛΑ.Ο.Σ. και εχω ασπαστει τις ιδεες του κομματος που ανηκω. Δεν εχω δωσει ποτε ονοματα στην οργανωση που λες.Οσον αφορα που λες ακροδεξιος δεν ειμαι ακροδεξιος.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΜΟΤΖΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ Ν.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕ.Ο.Σ. ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ΤΟ ΜΟΤΖΑΚΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΝΗΣΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΤΖΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...