Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Σε λίγο θα κάνουν «επισκέψεις» στην ΑΘΗΝΑ οι τούρκοι


Επιτέλους .Εάν δεν είσαστε ικανοί να προστατέψετε την χώρα ψευτοπολιτικάντηδες να τσακιστείτε να φύγετε. Καταλαβαίνεται τι κάνετε με το αφήνεται τους τούρκους να παραβιάζουν κάθε μέρα τα σύνορα; Αυτό που κάνετε είναι στα όρια της εσχάτης προδοσίας. Την κατάρριψη κύριοι εθνικοί ξευτίλες την γνωρίζετε; Πότε θα αποφασίσετε ότι οποιοσδήποτε παραβιάζει με εχθρικές διαθέσεις τα σύνορα θα καταρρίπτεται; Έκτος εάν μας πείτε ,ότι τα τουρκικά f16 κάνουν τουρισμό. Δεν ντρέπεστε μωρέ καθόλου; Μας έχετε καταντήσει να είμαστε οι καραγκιόζηδες της κολο-Ευρώπης σας. Σε λίγο-λίγο θα περνούν όπως αυτό της φωτογραφίας από της πολυκατοικίες των Αθηνών.

Σε μπαράζ τουρκικών προκλήσεων προχώρησαν οι Τούρκου σήμερα στο Αιγαίο. Λίγο μετά τις
4 και μισή το απόγευμα σχηματισμός 8 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών αποτελούμενο από 4 F-4 και 4 F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών βορείως της Χίου. Στις 5, 2 αεροσκάφη F-4 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψη από 2.100 έως 5.700 πόδια. Ο συνδυασμός εξήλθε του FIR Αθηνών νοτίως της Σάμου, στις 17:01. Νωρίτερα διαδοχικές υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών έγιναν πάνω από το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι.
Συγκεκριμένα στις 10.57 οκτώ τουρκικά αεροσκάφη (4
F-4 και 4 F-16), εισήλθαν στο FIR Αθηνών, νοτίως της Σάμου. Στις 11.13 αεροσκάφη του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 2.600 ποδιών. Στις 11.04 τέσσερα αεροσκάφη (F-4) του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 2.500 ποδιών, ενώ δύο άλλα αεροσκάφη (F-16) που συνόδευαν τα άλλα πετούσαν πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 12.000 ποδιών. Ο σχηματισμός των αεροσκαφών εξήλθε του FIR Αθηνών, βόρεια της Σάμου στις 11.19 π.μ,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...