Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Τι συμβαίνει με τον πλουσιο γόνο...τρομοκράτη της πλάκας;

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος χθες το βράδυ επιχείρησε να προκαλέσουν ανάφλεξη εκρηκτικής συσκευής στο σκάφος μια πτήση της Delta Airlines από το Άμστερνταμ στο Detroit, Michigan στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει επισημανθεί ως Abdul Φαρούκ Umar Abdulmutallab, 23 ετών.Ποιος είναι Umar Φαρούκ Abdul Mutallab, ο ύποπτος τρομοκρατίας στήν πτήση 253; Είναι ο γιος ενός πρώην υπουργού της Νιγηρίας και εξέχοντα τραπεζίτη της Νιγηρίας του Αλχάτζι Umaru Mutallab. Ο πατέρας Mutallab είναι ο πρόεδρος της First Bank of Νιγηρία. Η FIRST Τράπεζα της Νιγηρίας (FBN) ήταν η πρώτη τράπεζα που θα συσταθεί στη χώρα και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος, με περισσότερους κλάδους από οποιαδήποτε άλλη.. Η τράπεζα διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας και τα τελευταία χρόνια ήταν η ίδια θέση ως διεθνούς παράγοντα. ιδρύθηκε το 1894 από τον Sir Alfred Jones, ένα Βρετανό μεγιστάνα της ναυτιλίας. Ο πατέρας είπε το Associated Press ότι ο γιος του πήγε για σπουδές στο Λονδίνο. Ο πατέρας του υπόπτου τρομοκρατίας αναφέρει στην πρεσβεία των ΗΠΑ 6 μήνες πριν της θρησκευτικές πεποιθήσεις του γιου του, καθώς και τις δραστηριότητές του, όπως και στις υπηρεσίες ασφαλείας της Νιγηρίας πριν από έξη μήνες σύμφωνα με την εφημερίδα της Νιγηρίας σήμερα. και Ήταν υπό παρακολούθηση από πληροφοριών των ΗΠΑ για δύο χρόνια, σύμφωνα με μια πηγή ΑΠ. Ένας δημοσιογράφος για το Associated Press ο Pete Hoekstra: είπε Detroit ο τρόμο ύποπτος Umar Φαρούκ Abdul Mutallab μπορεί να εχει συνδέσεις με τον σκοπευτή του Fort Hood και ο Mutallab δείχνει ότι μπορεί να μοιράζεται μια σύνδεση με τον άνθρωπο ο οποίος πυροβόλησε 13 άτομα σε μια βάση του στρατού τον περασμένο μήνα. Το ταξίδι του Abdulmutallab ξεκίνησε το Λάγος της Νιγηρίας, όπου επιβιβάστηκαν σε πτήση αεροπορικής εταιρείας KLM στο Άμστερνταμ όπου και συνδέθηκε με την αεροπορική εταιρεία Northwest Delta για Michigan, ΗΠΑ, και παρά το ότι το όνομά του εμφανίζεται σε μια βάση δεδομένων των ΗΠΑ στα άτομα με ύποπτες συνδέσεις ,πέταξε για Αμερική δήθεν για θεραπεία στο Πανεπιστήμιακο του Michigan νοσοκομείο ,διότι οι ταξιδιώτες που μετεπιβιβάζονται δεν υποβάλλονται σε δευτεροβάθμια έλεγχο ασφαλείας στο Άμστερνταμ. Φήμες θέλουν ακόμα, ότι ταξίδευσε από το Λάγος χωρίς διαβατήριο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΚΕΙ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Μέντωρ είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ" ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ "ΠΛΟΥΣΙΟ" ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...