Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Αυτό δεν ήταν "έμμεση" δωροδοκία Κε Χρυσοχοϊδη;



Υπάλληλος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά τον άδικο χαμό του 52 χρόνου υπασπιστή του υπουργού, λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει αποκλειστικά στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ τις συνθήκες που επικρατούσαν το τελευταίο διάστημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία του υπαλλήλου, το τελευταίο διάστημα ο 7ος όροφος του υπουργείου όπου στεγάζεται το γραφείο του υπουργού , είχε μετατραπεί ούτε λίγο ούτε πολύ , σε σαλόνι παραλαβής γαμήλιων δώρων μετά τους πρόσφατους γάμους του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με τη πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Μαρία Ματσούκα. Ο υπάλληλος του υπουργείου εξηγεί γιατί τα μέτρα ασφαλείας στο θέμα παραλαβής δώρων για τον υπουργό ήταν εξαιρετικά ελαστικά και αποτελούσαν θέμα ρουτίνας στο υπουργείο. “Ήταν σύνηθες φαινόμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα να λαμβάνουμε διάφορα πακέτα στο υπουργείο που αποτελούσαν γαμήλια δώρα και προοριζόταν αποκλειστικά για τον ίδιο τον υπουργό”. “Ήταν θέμα ρουτίνας για τον φρουρό στην υποδοχή να παραδώσει ανυποψίαστος το πακέτο με το γκοφρέ περιτύλιγμα και την ένδειξη “προς τον υπουργό” στον υπασπιστή του κ. Χρυσοχοϊδη , συνηθισμένος από τα γαμήλια δώρα με το φανταχτερό περιτύλιγμα που έφθαναν τελευταία στο υπουργείο”
Ο υπάλληλος αποκαλύπτει ότι , τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά ελαστικά για το συγκεκριμένο θέμα ρουτίνας αλλά ο ίδιος ο υπουργός φαίνεται πως τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας για τον εαυτό του , αφού δεν ακουμπούσε ποτέ τίποτα πριν το ελέγξει πρώτος ο υπασπιστής του.

Eαν θέλει κάποιος να είναι ..τυπικός δεν δέχεται τα «δώρα» στο Υπουργείο όπου εργάζεται, αλλά στην οικία του, παρουσία του… δωρητή , αφού το δώρο πρέπει να απευθύνεται στο νεόνυμφο ζεύγος και όχι στον ..υπουργό. Τα «απεσταλμένα δώρα» με κούριερ και άλλα «μέσα» χωρίς την παρουσία του δωρητή έχουν και ύποπτο, και «επικίνδυνο» αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζουμε τι είδους δώρα έλαβε. Εάν έλαβε ένα αξιοσέβαστο ποσό με.. λάθος αποστολέα τι θα έκανε; Πρέπει να σταματήσει αυτό το έμμεσο κόλπο γλειψίματος και δωροδοκίας. Και γιατί παρακαλώ είχε δώσει εντολή να τα ανοίγει μόνο ο εξ απορρήτων του; Εάν δεν είχε να κρύψει τίποτα, μπορούσε να τα ελέγχει και να τα ανοίγει ο οποιοσδήποτε ειδικευμένος σε βόμβες εκρηκτικά, κ.λ.π. Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα, και δεν είναι τόσο «εύκολη» η απάντηση. Όσο για τον άτυχο Βασιλάκη, τον έκαψε τον άνθρωπο διότι με το να του κάνει την ορντίναντσα, δεν μπορούσε να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην …τεχνολογία βομβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...