Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

Κύριε εντολοδόχε του Δ.Ν.Τ αυτούς θα τους ελέγξεις; η έχουν …ασυλία ?Μπορεί ο γνωστός «Τούρκος» Τζενγκίζ Ομέρ, που μαίνεται σε μόνιμη βάση κατά της Ελλάδος από την φυλλάδα «Μιλλέτ» να μην έχει ούτε ευρώ στο όνομά του (ώστε να αποζημιώσει αυτούς που έθιξε και καταδικάστηκε τελεσίδικα γιαυτό), όμως φαίνεται ότι προεδρεύει ενός πολύ… πλούσιου συλλόγου. Ενός μειονοτικού συλλόγου με έδρα την Ξάνθη που ιδρύθηκε πριν δύο χρόνια και ήδη έχει στην ιδιοκτησία του δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πλάτανος», λοιπόν, έχει στο διοικητικό του συμβούλιο όλη την ομάδα της φασιστοφυλλάδας «Μιλλέτ» και την… Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν! Πριν μερικές εβδομάδες αγόρασε για 96.000 ευρώ από τον Ντεντέ (παρακαλώ, όχι ύβρεις!) τον ΙΣΙΚ FM και τον μετονόμασε σε Πλάτανος (Cinar) FM. Θα συνεχίσει να εκπέμπει στους 91,8, με υπεύθυνο τον δημοσιογράφο (και εκ των ιδιοκτητών της Μιλλέτ) Τζενγκίζ Ομέρ, διευθυντή τον αρθρογράφο της Νετζάτ Αχμέτ και διευθυντή ειδήσεων τον Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ.
Πού τα βρήκε τόσα χρήματα ο εν λόγω σύλλογος; Από τις εισφορές των μελών του σε λιγότερο από 2 χρόνια; Πόσα μέλη έχει και πόση εισφορά καταβάλουν; Μήπως έχουμε άλλη μία περίπτωση διακίνησης μαύρου χρήματος από τους προξενικούς μηχανισμούς; Θα το ψάξει άραγε κανείς;
Φυσικά, αρμόδιο υπουργείο είναι αυτό στο οποίο προΐσταται ο εντεταλμένος του Δ.Ν.Τ Παπακωνσταντίνου. Και πρέπει να παρέμβει τάχιστα, προκειμένου να μαθευτεί η αλήθεια και μόνο η αλήθεια, όσο και αν λυπηθούν οι ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕΣ κυρίες του υπουργείου Παιδείας, Αννούλα, και Δραγώνα. και ο γνωστός "προσκυνητής" του κ….. Βαλιανάτος.
Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...