Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Θα κάνει λέει αντι-συνέδριο ο εθνοπροδότης Καρατζαφύρερ



Πολλές απουσίες καταγράφηκαν από την πρώτη και την δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου της ΝΔ. Εκτός απο τα λεγόμενα "βαρίδια", τους Γ. Βουλγαράκη, Θ. Ρουσόπουλο, Γ.Αλογοσκούφη, Π. Δούκα και Μ. Λιάπη, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του πρώην Επιτρόπου της ΕΕ Σταύρου Δήμα. Επιπλέον, απών ήταν ο πρώην υπουργός Βαγέλας Μεϊμαράκης, ο οποίος προτίμησε να πάει στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ και όχι στο ιστορικό συνέδριο της ΝΔ, ενώ απούσα ήταν και η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου. Επίσης, απών ήταν και ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ των κυβερνήσεων Καραμανλή κ. Γιώργος Σουφλιάς αν και είχε πάρει πρόσκληση να συμμετάσχει. Σημειώνεται, ότι από τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ έλειπαν οι περισσότεροι από τους βουλευτές που... ανήκουν στη λεγόμενη ομάδα αποστατο-Μπακογιάννη. Μεταξύ των οποίων οι Θ.Γιαννόπουλος, Γ.Κοντογιάννης, Χρ.Μαρκογιαννάκης, Λ.Αυγενάκης, Σ.Κεδίκογλου... Δεν παρέστησαν τέλος για διαφορετικούς ο καθένας λόγους οι νεκροζώντανοι πρώην πρόεδροι της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μιλτιάδης Έβερτ. Παρών ήταν τελικά στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Πέτρος Μαντούβαλος ?. Μόνο δύο θέσεις -από τις δώδεκα που ζήτησε συνολικά θα πάρει τελικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Πολιτική Επιτροπή (πρώην Κ.Ε) της Νέας Δημοκρατίας. Φαίνεται πως ο Σαμαράς τρέμει στην ιδέα των αναμενόμενων αποκαλύψεων για το λαμόγιο.

Το κλού της υπόθεσης είναι ότι ο αιώνιος προδότης, και διασπαστής της δεξιάς ο Καρατζαφέρης ετοιμάζει αντισυνέδριο. Μάλιστα, πέραν από τα video, σκέφτεται να καλέσει όλα τα στελέχη που θα αποκλείσει ο Σαμαράς. Ο άνθρωπος είναι για … «φάπες», και το ξέρει, για αυτό δεν τόλμησε και να πάει όπως… απειλούσε και έστειλε τον ρουφιάνο μητσοτακο-Αϊβαλιώτη για να…ψαρέψει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι τελικα ο αχορταγος?εκκενωσεις βοθρων πολιτικων αποβλητων < μπαρμπα-γιωργης ο ασπουδαστος>.Κοκοοοο ελατε πολιτικες κοτες.ετσι δεν ελεγε πριν 6 χρονια στο τηλεπωλησεις?Τωρα που εγινε πολιτικη ρομπα τι πρεπει να του λεμε?γαβ-γαβ το κανις του πασοκ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...