Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ούτε στην… τουαλέτα δεν μπορεί να πάει, χωρίς την άδεια του Δ.Ν.Τ.



Με το σαφές και ξεκάθαρο δίλημμα, «ή ψηφίζετε το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό ή προκηρύσσω εκλογές» ο Γιωργάκης υπολογίζει να παρακάμψει τις ψευτοαντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ το περιεχόμενο των προνοιών του νόμου που επί της ουσίας δεσμεύει τις επόμενες κυβερνήσεις για τα επόμενα 50 χρόνια. Ο πρωθυπουργός μπορεί να υπολογίζει και στην ψήφο της ξεπουλημένης Μπακογιάννη, η οποία σε συνέντευξη της σε κυριακάτικη εφημερίδα δηλώνει ότι θα υπερψηφίσει το εντεταλμένο νομοσχέδιο « Λοβέρδου» αλλά δεν πρόκειται να στηρίξει το νομοσχέδιο για τα εργασιακά ζητήματα. Μετά από πολλές συσκέψεις στο Μαξίμου ο Γιωργάκης αποφάσισε, πειθόμενος από τους άμεσους συνεργάτες του, πώς τα κατ’ εξοχήν αντιλαϊκά μέτρα πρέπει να ληφθούν εδώ και τώρα και όχι αργότερα. Η κυβέρνηση του Δ.Ν.Τ επιχειρεί να περάσει πάση θυσία το «πακέτο» πριν κλείσει η Βουλή με την ελπίδα πώς θα καταφέρει να διαχειριστεί την λαϊκή οργή στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Υπ’ αυτές, λοιπόν, τις συνθήκες η απειλή του πρωθυπουργού «ή ψηφίζετε το νομοσχέδιο ή πάω σε εκλογές» λειτουργεί περισσότερο ψυχολογικά παρά ουσιαστικά.

Μέχρι στιγμής οι κομματικοί κύκλοι στο ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικοί παράγοντες αναφέρουν πώς οι όποιες αντιδράσεις στο Ασφαλιστικό είναι για την τιμή των όπλων και της πλάκας.

Αφού όλοι γνωρίζουμε πως ούτε στην …τουαλέτα δεν μπορεί να πάει χωρίς να ρωτήσει. Τι μας κάνει τον… Πρωθυπουργό. Σιγά μην πάει σε εκλογές. Του το έχουν απαγορέψει ρητά και κατηγορηματικά, πριν την εκτέλεση της τελευταίας αποστολής του, που είναι το ξεπούλημα του ονόματος στους σκοπιανούς. Θυμηθείτε τι λέμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...