Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Όλες οι ξεβράκωτες πουτ@νες στην «πίστα» του πολεμικού μουσείου.




Όλοι οι «πατριώτες» έπρεπε να δώσουν το παρόν. Διοργάνωσαν φιλανθρωπικό ξεκολο-παρτυ-επίδειξη βρακιών , ξώβιζων, στριγκάκια κ.λ.π στο… πολεμικό μουσείο, με την ονομασία «φιλανθρωπικό μπαζάαρ». Το Πρώτο τραπέζι «πίστα» ανήκε δικαιωματικά στον μεγάλο υπουργό εθνικής αμύνης Τον χοντρό ΒΕΝΙΖΕΛΟ, που ασφαλώς δεν έχει τα αρχιδια να αρνηθεί στον ΛΑΤΣΗ τίποτα. Γιατί δεν το έκαναν στις βιλάρες τους οι παλιοκαριόληδες; Πολύ «αγάπη» έχει πέσει τώρα τελευταία για το …πολεμικό μουσείο. Μόνο για στριπ σοου απομένει να το δώσουν.. Πότε θα αγριέψει ο κόσμος να σας πάρει με τις πέτρες ρε ξεφτιλισμένοι, δεν γνωρίζουμε ακόμα. Το επόμενο πάρτι –μπαζάαρ θα το κάνουν στα στρατιωτικά νεκροταφεία μια που είναι και της μόδας η… «νεκροφιλία» μιας που ψηφίζουμε όλους τους πολιτικά… νεκρούς.

Εμείς είχαμε τις πληροφορίες από προχθές ότι «κάτι γίνεται» και το είχαμε σηκώσει εδω Έγινε και επίδειξη μόδας, στριγκάκια κ.λ.π στο Πολεμικό Μουσείο ; Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κότα ο Καρατζαφύρερ ήταν από τους «δωρητές» του Μπαζάαρ, και για αυτό δεν ανεφέρθει καθόλου στο κατάπτυστο γεγονός.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βενιζελος και καρατζαφερης συμμετειχαν με τα νουμερα 6 και 9 φορωντας κοκκινα και μαυρα εσωρουχα με τρυπα απο πισω για διευκολυνση σε οτι ζητουν τα αφεντικα τους.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...