Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Με κόκκινο είναι αυτά που έκοψε η λογοκρισία του....Ροταριανού ΠΕΤΑΛΩΤΗ .



Γ. Παπανδρέου: Η προηγούμενη κυβέρνηση ανέδειξε τα αρνητικά της χώρας μας, και εμείς τα προβάλαμε στην Ευρώπη.

Δεν μπήκαμε στην λογική των απολύσεων. Ο Κάστρο απολύει στην Κούβα, Ενώ εμείς δημιουργούμε συνέχεια νέες θέσεις ανεργίας.

Μεγάλος ασθενής είναι το κράτος, ένα κράτος το οποίο δεν συνέβαλε στην ουσιαστική ανάπτυξη αλλά στην εξάρτηση ,και για την οποία φταίμε εμείς οι ελεεινοί πρασινορουσφετάκηδες..

Με την περαίωση κλείνουμε το παρελθόν και βάζουμε καθαρούς κανόνες για την συνέχεια. Φτού και απ΄την αρχή που λένε. Δόξα το θεώ καθάρισαν οι χρηματοδότες μας.

Όταν ζητήσαμε εκλογές το 2008, υπήρχαν περιθώρια να αποφύγουμε αυτή τη κατάσταση, αλλά θελήσαμε να αφήσουμε τον Καραμανλή να τα κάνει κόλος για να εχουμε δικαιολογία για το ολικό ξεπούλημα που σας ετοιμάζαμε.

Εμείς και όχι η τρόικα παίρνουμε αποφάσεις
Έδω έκανε σαρδάμ .Η τροϊκα παίρνει τις αποφάσεις, και όχι εμείς.

Είναι στο dna του ΠΑΣΟΚ, της οικογενείας μου και το δικό μου προσωπικά, ο αγώνας για την προδοσία της χώρας

Επιμένω στην άρση του φορολογικού απόρρητου στο internet παρακαλούνται οι
bloggers να μου στείλουν τα ονόματα τους, για να τους δώσω τα στοιχεία.

Όσο είμαστε συνεπείς, τόσο είναι πιθανό να βρεθεί λύση για να επιμηκυνθεί με τα ανάλογα πανωτόκια η αποπληρωμή των δανείων

Οι ξένοι θέλουν να σωθεί η Ελλάδα, θέλουν ανάπτυξη στην Ελλάδα, αλλά ως νεοσκλάβοι.

Σήμερα υπάρχει αξιοπιστία στο πρόσωπο της Ελλάδας, μας ακούνε, και μας δανείζουν για να μας τα πάρουν πολλαπλάσια πίσω. Είμαστε η χαρά των τοκογλύφων.

Αποδίδω ευθύνες στις αρχές, στο κέντρο της Αθηνάς, για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, διότι τους είπα να μην τους ενοχλούν καθόλου, όπως πράττουν στον ΕΒΡΟ.

Συμφωνήσαμε με τον Ερντογάν να συνεργαστούμε για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της παραχωρησις της θρακης και του Αιγαιου.

Θέλω να περάσουμε την αντίληψη μιας συνεργασίας-υποτέλειας κράτους – πολίτη-ρουφανου

Ο φόρος δεν είναι τιμωρία, είναι η ανάγκη να λειτουργήσει το κράτος, η υγεία, η παιδεία, και οι
OFSHORE Μας.

Δεν έχουμε φύγει από τον κίνδυνο. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, ότι μπορεί να σας πάρω ακόμα και τα παιδιά σας να τα πουλήσω, εάν δεν βρω τίποτε άλλο.

Λεφτά πράγματι υπάρχουν στη χώρα μας αλλά έχουν σπαταληθεί ή σπαταλούνται ακόμα και σήμερα, αφού δόξα τω θεώ έχω μπόλικα τρωκτικά στην κυβέρνηση μου. Μόνο τον ..Πάγκαλο να ταΐζεις φτάνει.

Μόλις δυο μέρες πριν τις εκλογές, η κυβέρνηση Καραμανλή έστειλε ψευδή στοιχεία για την οικονομία στις Βρυξέλλες, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μου.

Σε μια διεθνοποιημένη οικονομία, πρέπει να δείξουμε έχουμε τάξη στη χώρα. Και ασφάλεια Γιωργάκη, και ασφάλεια γιατί το ..ξέχασες;

Μόνο αν πληρώσουν αυτοί που φοροδιαφεύγουν όλα αυτά τα χρόνια μπορούμε να μειώσουμε τους φόρους και τις εισφορές αλλά είναι φιλαράκια και χρηματοδότες μας.

Θα πάρουμε και άλλα μέτρα εναντίον των χαμηλοσυνταξιούχων και μισθωτών. Δεν θα πάρουμε μέτρα για να πληρώσουν οι πλούσιοι σε αυτή τη χώρα

θα υπάρξουν νέα μέτρα που θα αγγίξουν τους μισθούς και τις συντάξεις


Η αξιωματική αντιπολίτευση ποτέ δεν στήριξε τον θεσμό της αυτοδιοίκησης όπως και εγώ άλλωστε.

“Η με στηρίζετε, ή πάω σε εκλογές, και επιβάλλω μετά σε όλους μισθό 150 ευρώ .διαλέξτε και πάρτε.

Οποίος νομίζει ότι αδυνατίζοντας την κυβέρνηση θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα κάνει λάθος διότι εμείς έχουμε φροντίσει να… τρώμε καλά.

Δεν είναι στόχος μου να πάμε σε εκλογές, γιατί ακόμα δεν ολοκλήρωσα το ξεπούλημα έχουν μείνει κάτι.. λεπτομέρειες

Το 2013 είναι χρονιά της εξόδου από το μνημόνιο και τη στενωπό, και εισόδου σε νέο μνημόνιο και χειρότερη στενωπό.

Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο συναγερμός δεν έχει λήξει, μέχρι να έρθουν να αναλάβουν οι τούρκοι την ΘΡΑΚΗ και οι σκοπιανοί το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Αν τώρα λυγίσετε και με ψηφίσετε, πρώτα από όλα θα χαθούν οι κόποι και ο θυσίες σας. Σας υπόσχομαι πως θα βρεθείτε σίγουρα σε χειρότερη μοίρα,

Στο τέλος ήρθε μέσω ΣΚΑΪ ο κακός Μητσοτακολύκος και έφαγε την κοκκινοσκουφογιωργίτσα, με την… στήριξη του.

Η Κοσιώνη απόψε ήταν..θεά. Όχι σαν την Τρεμη-μενη που κοιμόταν από την βαρεμάρα. Δεν γνωρίζουμε μόνο εάν την… νανούριζαν από το ακουστικό για να της κάνουν πλάκα. .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια τα ειπε ο ΓΑΠ, επισπευσε τη φυγη του. Σου λεει, στη Φλωριντα εχει καλοκαιρι. Καιρος για mountain bike.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...