Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ε.. μην μας πείτε τώρα ότι ο… Παλαιοκώστας τα γνώριζε αυτά ?



“Λίγες μέρες μετά την έρευνα στην οικία Καραβέλα, είχαμε την αποστολή της επιστολής-βόμβα στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με ένδειξη επί του φακέλου «Χρήστος Καραβέλας».”

Κοιτάξτε τώρα τι ακριβώς έγραφε η επιστολή, που απέκρυψαν τα ΜΜ”Ε”, όπως και το συμβάν της έρευνας.

O αποστολέας που είχε εμφανιστεί ως ο καταζητούμενος Καραβέλας είχε γράψει:
«Κύριε υπουργοί, με δεδομένη την εντιμότητά σας και με προσωπικό κριτήριο την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σας, έλαβα την απόφαση να σας αποστείλω δείγμα σημαντικών εγγράφων και απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών που αφορούν άμεσα την υπόθεση της Siemens. Σας γνωστοποιών πως πληθώρα ανάλογου υλικού βρίσκεται στην κατοχή μου. Η σύζυγός μου, Μάρθα, και ο δικηγόρος μου Ι.Μαρκουλάκος είναι ενήμεροι και θα διαχειριστούν την υπόθεση, εφόσον υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά σας. Μετά τιμής, Καραβέλας Χρήστος».

Δηλαδή, ο αποστολέας γνώριζε πολύ καλά την έρευνα που έγινε με άκρα μυστικότητα από υψηλότατο κλιμάκιο, όπως και τα πρόσωπα τα οποία ερευνήθηκαν. Η έρευνα επαναλαμβάνουμε έγινε με άμεση εντολή Χρυσοχοΐδη.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη μεγατόνων στην βουλή των Ελλήνων από (ποιόν άλλο;) τον Πάνο Καμμένο! Διαβάστε τώρα τα βασικά στοιχεία της έρευνας που ήταν (τι άλλο;) η περιβόητη “Martha”.

Αξίζει να διαβάσετε τι γράφαμε πολλούς μήνες πριν εδώ: Ο σύγχρονος χάρτης της (“Ελληνικής”) Τρομοκρατίας (με άφθονη λογοκρισία).

Δείτε λοιπόν με την δέουσα προσοχή την ιστορία και τα συμπεράσματα δικά σας:

“Αντεξουσιαστές” made in Germany. Αποκάλυψη βόμβα στη βουλή.

Ακόμα έχετε απορίες για το ποιός χρηματοδοτεί τη νέα τρομοκρατία στην Ελλάδα;

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...