Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Φωτογραφήθηκε μαζί με τους… ομοεθνείς του.



Εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί θέλουν να παρουσιάσουν ως γκάφα ολκής την φωτογράφηση του τούρκου πατριάρχη μαζί με τους ομοεθνείς του ψευτομουφτήδες. Υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν πως, σε κάποιο διάλειμμα τον πλησίασαν και του είπαν, δεν βγάζουμε μια αναμνηστική φωτογραφία γιατί σε συμπαθούμε ,και είπε άντε κομμάτια να γίνει ας την βγάλουμε να την έχετε στο… σαλόνι σας να με θυμόμαστε; Ξέρεται τι διαδικασία υπάρχει για να φωτογραφηθεί με κάποιον; Aς αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τις αφελειότητες και ας δούμε την αλήθεια κατάματα. Ο άνθρωπος είναι τουρκαλάς, έχει δώσει όρκο και έχει υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό ως αξιωματικός, και τούρκος παραμένει. Το μεγάλο κακό είναι πως προσπαθεί να κάνει σε συνεννόηση με τον Ερντογκάν τούρκους και τους εν Ελλάδι μητροπολίτες με το δόλωμα της υποψηφιότητας για τον πατριαρχικό θρόνο, και δυστυχώς μερικοί έσπευσαν να γίνουν. .

Από το ρεπορτάζ

Πολλά τα ερωτηματικά που γεννιούνται με την φωτογραφία που είδαμε να ταξιδεύει σε ιστοσελίδες τουρκικών ΜΜΕ όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, τον αγώνα του οποίου υποστηρίζει σύμπας ο ελληνισμός, φωτογραφίζεται εν μέσω των δύο κίβδηλων ψευτομουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, που φορώντας τις λευκές στολές των ιερωμένων της Τουρκίας καμαρώνουν εμφανώς για το «επίτευγμά τους».
Οι άνθρωποι αυτοί που είναι η αιτία όλων των κακών στην περιοχή μέσα από την ξεκάθαρη ανθελληνική δράση τους και μέσα από την άτυπη ανωτάτη μειονοτική επιτροπή που λειτουργεί σαν η αιχμή του δόρατος του παρακράτους, συμμετείχαν στο συνέδριο που οργανώθηκε στην Κων/πολη, καλεσμένοι άγνωστο από ποιους. Κατάφεραν σε κάποιο διάλειμμα των εργασιών του συνεδρίου να πλησιάσουν τον οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να του συστηθούν ως «μουφτήδες της Θράκης» και να φωτογραφηθούν μαζί του όπως και οι υπόλοιποι εικονιζόμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...