Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Γιατί φωνάζετε ρε; Και ο αρχηγός δεν είναι;


Βλέπουμε να γίνεται ένας ψιλοχαμός σε μερικά blog στο διαδίκτυο για το αν ο μέγας… Γούδης είναι η όχι τέκτονας και γιατί θα μιλήσει στην κολομασωνική στοά. Το hellas-orthodoxy αναρωτιέται τι έγιναν οι υπογραφές που έβαλαν τα …βλήματα για το περιβόητο δημοψήφισμα, αυτό το ωραίο πυροτέχνημα του χοντρού, και γιατί είναι στο …Ίδρυμα του, λες και είχαν καμιά αξία στα χέρια του. Η μόνη αξία που είχαν ήταν να τις παραδώσει στους εβραίους και άλλους ενδιαφερομένους, εισπράττοντας τα λύτρα του Ιούδα. Το taxalια ρωτά Kι άλλο στέλεχος του ΛΑΟΣ σε Μασωνική στοά; σαν να μην μας…. διαβάζει καθόλου.

Ασφαλώς ο μασόνος Γουδης και θα μιλήσει στην εκδήλωση των Μασόνων αδελφών του, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Εξάλλου εάν δεν είναι, μπορεί κάλλιστα να βγει να το διαψεύσει. Ασφαλώς και ο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ροδοσταυρίτης αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, διότι και ο αρχηγός τους ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ έχει τιμηθεί με πλακέτα από τους ΡΟΤΑΡΥ, και είναι και μέλος του «προθάλαμου», της …αθηναϊκής λέσχης, οπότε τι ψάχνουμε για τα στελέχη; ;

Tο να επαναστατούν κάποιοι επειδή λέει Λαϊκός ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ συναγερμός και έχει ..μασόνους εβραίους, ροδοσταυρίτες και πολλούς παραθρησκευτικούς τύπους στελέχη, είναι λάθος, γιατί κάλλιστα αύριο μπορεί να λέει, λαϊκός μουσουλμανικός η εβραϊκός συναγερμός, η και τίποτα το θρησκευτικό .Αυτό είναι παραπλανητικός και ψηφοθηρικός ..τίτλος, όχι ιδέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...