Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Μεταφέρουν τους κάφρους. Να τους πάτε στο… Μαξίμου.


Μέτα από μαραθώνια συνεδρίαση των πρυτανικών αρχών και τεσσάρων ΜΚΟ αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι μετανάστες που κάνουν κατάληψη στο κτίριο της Νομικής, σε άλλο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής.

Η μεταφορά τους αναμένεται να ξεκινήσει αύριο το πρωί

Απόψε όμως έσκασε και η βόμβα από το Λιμεναρχείο Χανίων που επιβεβαιώνει ότι η μεταφορά των 300 παράνομων μεταναστών έγινε με ονομαστικό κατάλογο που κρατούσαν λιμενοφύλακες.

Το antinews λέει πως: Επικοινωνήσαμε με το Λιμεναρχείο Χανίων και μας είπαν : «O ονομαστικός κατάλογος βρίσκεται σήμερα στα χέρια μας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών που έχει αναλάβει τη διαχείριση του θέματος. Υπάρχει κεντρικός χειρισμός στην υπόθεση». Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η πλοιοκτήτρια εταιρία του επιβατηγού που μετέφερε τους μετανάστες δεν είχε πληρωθεί μέχρι χθες αργά το βράδυ. Κάτι που αναμένεται να γίνει «από το κοινοτικό κονδύλι που χρησιμοποιείται για τέτοιες μεταφορές από τη Νησιωτική Ελλάδα στο κέντρο, δηλαδή στην Αθήνα», μας εξηγεί γνώστης αυτών των μεταφορών που υποστηρίζει ότι είναι «συνηθισμένες και συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από την Λέσβο».

Aυτό σημαίνει πως πίσω από όλα αυτά υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, με συνεργασία κράτους, αναρχικών, Μ.Κ.Ο ,πρακτορίσκων λαθρομεταναστών, και όλο το παρα-κρατικό συνονθύλευμα με προεξάρχοντα τον Εβραιοκίνητο Ραγκούση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
<>
ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΩ ΘΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΤΕ
ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

Ixnos είπε...

φίλε μας τα σχόλια τα έχουμε ελεύθερα και ανοικτά για να γράφει ο καθένας για οτι έχει ενημερωθεί.Το Μπλοκ μπορεί να υπερηφανεύεται οτι είναι απο τα ποιο ελεύθερα.

Ανώνυμος είπε...

JESKEPASTE TA PASOKOSKYLA H ELLADA YPO THN KATOXH TWN ARISTEROANARXIKWN
KAI PASOKIKWN KATHARMATWN
MAS KYVERNA O NTALARAS O LIAGKAS H MAKRH O TSIMAS O XATZHNIKOLAOY H STEFANIDOY KAI O RAGOUSHS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...