Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Πριν λαλήσει ο πετεινός, τρεις θα μ΄αρνηθείτε.


Τελέστηκε, χθες, στην Κοίμηση Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, τριετές μνημόσυνο για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Στην επιμνημόσυνο δέηση προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ παρόντες ήταν 14 μητροπολίτες, φίλοι και συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και πολλοί πιστοί.
Αλγεινή εντύπωση και πικρόχολα σχόλια για την πολιτική μας ηγεσία προκάλεσε η απουσία πολιτικών, με προεξάρχοντα τον αντίχριστο, άφιλο, και προδότη-πράκτορα ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, που τον κολόγλυφε μέχρι έσχατων, όσο ζούσε για τις ψήφους.
Και πώς άλλωστε να πάει κανείς, όταν ο μακαριστός Χριστόδουλος υπήρξε, ότι δεν μπορεί να γίνει κανείς από τους σημερινούς πολιτικούς. Ηγέτης και εμπνευστής για τον λαό. Απλός, ζεστός και προσιτός κέρδισε μια θέση στην καρδιά των απλών ανυστερόβουλων Ελλήνων και πολεμήθηκε χυδαία από όσους ο λαός αποστρέφεται. Ήταν ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για τις επιθέσεις που δέχεται η Ελλάδα ώστε να συρρικνωθεί η δύναμη του ελληνισμού, και λοιδορήθηκε γι’αυτό, ο πρώτος που προσπάθησε να αφυπνίσει τον Έλληνα και να τον προετοιμάσει γι’αυτό που έχει ήδη έρθει.
”Είμαι ο Χριστόδουλός σας” είπε σε μία από τις τελευταίες του δηλώσεις και αυτό ακριβώς ήταν. Ο Χριστόδουλος του λαού, ο ηγέτης που είχε ανάγκη ο ελληνισμός, για να δώσει μάχες. Κι αυτό που δεν κατάφερε ποτέ κάποιος πολιτικός.. Έκανε την νεολαία να τον αγαπήσει. Ο πρώτος του κι όλας λόγος ως Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ήταν ένα μεγάλο συγγνώμη από την γενιά του προς τους νέους για όλα αυτά τα όνειρα που οι προηγούμενες γενιές τους στερούν. Αρχιεπίσκοπε των Ελλήνων μακαριστέ Χριστόδουλε μας λείπεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην πάει ο Καρατζαφέρης
στο μνημόσυνο. Τι δουλειά εχει
η αλεπόυ στο παζάρι ;

Ανώνυμος είπε...

Να στείλετε σας παρακαλώ αυτο το
συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο
στον νέο αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ,
γιά να καταλάβει γιατί ο προκάτοχός
του μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστό
δουλος ήταν πολύ μεγάλος ιεράρχης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...