Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Υπάρχει κράτος; Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας-σκουπιδιάρης, για τα …σκουπίδια;


Πριν από λίγη ώρα τουλάχιστον 150 άτομα, μετανάστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, μπήκαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο της Σχολής, σε ένδειξη συμπαράστασης στα 300 άτομα που βρίσκονται από χθες στο ..... κτήριο της Νομικής. Σκοπός τους είναι να παραμείνουν όλη τη νύχτα στη Σχολή, ενώ σε λίγο ξεκινά έκτακτη γενική συνέλευση των φοιτητών.
Όσον αφορά στους καταληψίες της Νομικής, αυτή την ώρα η κατάσταση στην οδό Σόλωνος δεν εμπνέει ανησυχία παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα σχετικά με πρόθεση των μεταναστών να κινηθούν και να καταλάβουν το Χημείο. Πηγή

Την ίδια στιγμή που υπάρχουν 250 λαθρομετανάστες-πράκτορες που τους πατρόναρε ο ΣΥΡΙΖΑ κουβαλώντας τους από την ΚΡΗΤΗ, στο κτήριο της νομικής, χωρίς συνθήκες υγιεινής, και που με την κάλυψη των ανακοινώσεων κάποιων φοιτητικών παρατάξεων νομίζουν ότι θα εκβιάσουν καταστάσεις, και οι γελοίοι ανεύθυνουπεύθυνοι να παίζουν την κολοκυθιά. Σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη να συνέβαινε αυτό, δεν θα προλάβαιναν, ούτε να …ανασάνουν. Μόνο στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα μπορεί να συμβεί.Στα μάτια όμως ενός κομματιού της κοινωνίας φαντάζει ως στυγνός εκβιασμός, που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ αφού θα χάσουν τις λιγοστές εναπομείναντες…. συμπάθειες. Καλά θα κάνει λοιπόν για αυτά τα σκουπίδια, να βάλει το κολόκρατος μπροστά τις μηχανές του, και να τα μαζέψει μπας και ξεβρομίσουμε λίγο, και πριν ξεσπάσει …επιδημία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...