Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Έχασαν την σοβαρότητα τους οι… Άγγλοι


Εάν ήταν να παραιτούνται αμφότεροι οι…. κερατάδες η οι γκέι δεν θα υπήρχε.. κανείς πολιτικός για να μπει… υπουργός στην Ελλάδα, αφού λίγο πολύ, όλοι η όλες … κερνούν. Πολιτική και σεξ είναι αλληλένδετα. Έχουμε εδώ κάτι αγροπουτάνες και αγριοπούστηδες, που η καριέρα τους δημιουργήθηκε πηδώντας από… κρεβάτι, σε… κρεβάτι. Υπάρχουν πολλά παράπονα από πολίτες, επειδή δημιουργούν συνέχεια βλάβες στα καλώδια της Δ.Ε.Η , τα..κέρατα τους. Ειδικά κάτι..πατριωτικά ,θέλουν επειγόντως..κλάδεμα.

Η άτακτη σύζυγος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον αστυνομικό-σωματοφύλακα του υπουργού.

Η 47χρονη Λόρα, μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, ''συνελήφθη'' από παπαράτσι να φιλάει τον άντρα που φυλούσε τον άντρα της.

Ο πολιτικός που πλήρωσε τα ''κερατιάτικα'' είναι ο Αλαν Τζόνσον, υπουργός Εσωτερικών της Αγγλίας το 2009 και μέχρι χθες εκπρόσωπος των Εργατικών για την Οικονομία.

Ο αστυνομικός παραπέμφθηκε στην υπηρεσία δεοντολογίας της Σκότλαντ Γιαρντ που αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα, όμως μερικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν το όνομα του αστυνομικού Πολ Ράις που διατηρούσε σχέση με τη Λόρα Τζόνσον.

Ο αστυνομικός ξεκίνησε τη σχέση με τη Λόρα Τζόνσον όταν ο σύζυγος της ήταν υπουργός Εσωτερικών σε κυβέρνηση των...... Εργατικών. Ο 60χρονος Τζόνσον είναι παλαιός ταχυδρόμος και συνδικαλιστής ο οποίος εξελέγη στη Βουλή το 1997, ανέλαβε διάφορα υπουργικά πόστα και προωθήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών το 2009.

Πιπεράτη είναι η λεπτομέρεια πως ο αστυνομικός σήμερα απασχολείται στη φύλαξη της υπουργού Εσωτερικών Τερέζα Μέι, που κατέχει δηλαδή τη θέση του παραιτηθέντος, και όλοι αναμένουν τα μέτρα προστασίας που θα πάρει ο σύζυγος της νέας υπουργού. Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...