Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μας τάραξε στα ψεύτικα ρεπορτάζ ο χαρδαβέλλας για μερικά …κλίκ


Εμείς τον κράξαμε την περασμένη εβδομάδα με το πόστ Τα κάνει πλακάκια με τους Αλβανούς για μερικά… κλίκ. αλλά βλέπουμε ότι συνεχίζει… άλλα κόλπα. Η κατάντια αυτού του τύπου δεν έχει τέλος.

Το μεγάλο ΨΕΜΑ του Χαρδαβέλλα
Έχει βάλει φάτσα κάρτα, στο μαϊμουδο...σάιτ του την είδηση με την ένδειξη "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" για κάτι που συνέβη 2 χρόνια πριν! Ο "δάσκαλος" της παπάτζας Κώστας Χαρδαβέλλας, έχει μοστράρει φωτογραφίες με το λογότυπό του μέσα σε αυτές (υδατογράφημα λέγεται αν δεν το ξέρεις "δάσκαλε") και πουλάει την είδηση που συνέβη στις 31 Αυγούστου 2009 ως σημερινή και μάλιστα αποκλειστική!

Και σα να μην έφτανε αυτό, δεν αναφέρει ούτε σε ποιο σχολείο υποτίθεται ότι βρέθηκε αυτή η βόμβα! Δεν ξέρουμε αν ο Γιώργος Γεωργιάδης, που υπογράφει το ρεπορτάζ της ντροπής, είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, που μας έχει προσφέρει πολλά και καλά ρεπορτάζ στο MEGA και την ΕΡΤ, αλλά και σε πληθώρα εντύπων. Κρατάμε επιφυλάξεις, πριν το διασταυρώσουμε, γι' αυτό και δεν το σχολιάζουμε.

Αλλά ο άλλος, ο "δάσκαλος" των UFO, πώς και δεν είπε να προσθέσουν λίγη σάλτσα ότι την βόμβα - μαμούθ την τοποθέτησαν εκεί εξωγήινοι για να αφανίσουν τους κατοίκους της Ζακύνθου; Ρε απίθανε τύπε, με πολύ αισιόδοξες εκτιμήσεις, η βόμβα αυτή έστω ότι αποτελείτο από 20 κιλά ANFO (που ανάθεμα κι αν ξέρεις τι είναι... Σου λέει κάτι το λίπασμα και το πετρέλαιο;;;), πώς αυτή η ποσότητα θα τίναζε στον αέρα όλη την πόλη που γράφεις μες στο μαϊμουδο...σάιτ σου; Εντελώς πληροφοριακά, η μεγαλύτερη βόμβα που έχει σκάσει, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, ήταν (με μια μικρή επιφυλακή αυτό) η βόμβα στα ξεκαθάρισμα των νονών της νύχτας, στο Μπραχάμι, που ισωπέδωσε 4 κτίρια από μια γειτονιά, κι εκεί με 45 κιλά δυναμίτη, ο οποίος έχει πολλαπλάσια ισχύ από το ANFO!!!

Ρε απίθανε τύπε, σου είναι δύσκολο να κάνεις ρεπορτάζ; Κρίμα και διαφημίζεις το site και στην τηλεόραση... αλλά η εγκυρότητα και η αξιοπιστία ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!!!!

Α, για την ιστορία, η βόμβα εντοπίστηκε στις 31 Αυγούστου 2009, στον προαύλιο χώρο του 3ου γυμνασίου Ζακύνθου. Όσο για το ANFO... σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας η βόμβα αποτελείτο μια φιάλη υγραερίου, έναν πυροσβεστήρα και βραδύκαυστο φυτίλι. ANFO δε βρήκαν ποτέ...

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...