Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Θέλουν να τους στεγάσουν στην… καπα research


Η κυβέρνηση δέχθηκε τους όρους των μεταναστών, αλλά όχι και ο ιδιοκτήτης του κτιρίου ο Ρουτζούνης Κωνσταντίνος, και που τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης της εταιρίας δημοσκοπήσεων της "ΚΑΠΑ RESEARCH", ο οποίος το έχει παραχωρήσει σε τέσσερις Μ.Κ.Ο για φορολογικούς λόγους, αλλά τώρα ζητεί εγγυήσεις ως προς την υγειονομική κάλυψη των λαθρομεταναστών με κινητή μονάδα, καθώς και την περιφρούρηση του, κτηρίου από τυχόν επιθέσεις ακροδεξιών. Μάλλον γνωρίζει ότι εάν το παραχωρήσει χωρίς εγγυήσεις και όρους, θα το καταντήσουν σαν το κτήριο του παλαιού πρωτοδικείου, αχούρι και σκουπιδότοπο.
-Οι λαθρομετανάστες ζητούν όχι αστυνομική φύλαξη του κτιρίου και να μεταφερθούν με πορεία
- Μικροεπεισόδια συμβαίνουν στα γύρω στενά από τα ΜΑΤ και αναρχικούς


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυσαρέσκεια σε συμμαθητές του Ηρωα ΒΛΑΧΑΚΟΥ,για την προσπάθεια του γνωστού τηλεκόμματος να εκμεταλλευθεί πολιτικά την παρουσία του πατέρα του νεκρού.
Ταυτόχρονα το θέμα σήμερα το πρωι,ήταν θέμα συζήτησης και στην ΒΑΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ ΚΟΤΡΩΝΊΟΥ,είδικα μετά την πρωινή ενημέρωση.
Ηδη οι Αξκοι ,υπξκοι του ΠΝ νοιώθουν οτι χρησιμοποιούνται απο την εκάστοτε πολιτική ηγεσία και τα κόμματα,όχι μονο για να τους πηγαινοΦέρνουν στα νησιά,αλλά και για να στρώνουν τα βιογραφικά τους οι εκάστοτε αρχηγοί ,όπως με την περίπτωση του γνωστού πλέον σε όλους ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ,που έδωσε ναυτικο οχυρό για τέμενος.Τώρα το γνωστό τηλεκόμα,προσπαθεί να αναβάπτισθει στο αίμα των νεκρών ηρώων,προκειμένου να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του.
Θύμα της όλης ιστορίας ,πέραν της μνήμης των 3 νεκρών,καθίσταται καιο προχώρημένος σε ηλικία πατέρας του ΒΛΑΧΑΚΟΥ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ????
Θέλουν ως σημαία τις ένοπλες δυνάμεις και τους συμβολισμούς τους,ενώ στην ουσία φροντίζουν να τις ευτελίζουν με κάθε τρόπο.
Το ΤΗΛΕΚΟΜΑ,τιμάται απο την παρουσία των μελών της οικογενείας των ηρώων,και τα μεταφράζει όλα αυτά σε ψήφους,ενώ καμμία ουσιαστική πρωτοβουλία ,δεν λαμβάνει ,ούτε για το τέμενος,ούτε για την μετατρόπη των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σε ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ???

συμμαθητής του ΒΛΑΧΑΚΟΥ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...