Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πάνε για στρατιωτικό νόμο στην Αίγυπτο; Έκλεισαν το Al Jazeera,



Αιγυπτιακή μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πετούν χαμηλά πάνω από το Κάιρο, ελικόπτερα κινήθηκαν, και επιπλέον φορτηγά με στρατεύματα εμφανίστηκαν σε μια κεντρική πλατεία, όπου οι διαδηλωτές ζητούσαν την παραίτηση του Μουμπάρακ.
Τριάντα τέσσερις ηγέτες από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα ελευθερώθηκαν από τη φυλακή Wadi Natroun όταν οι φρουροί εγκατέλειψαν τις θέσεις τους.
Οι κύριες οδοί στο Κάιρο έχουν μπλοκαριστεί από στρατιωτικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, καθώς και μεγάλος αριθμός μελών του προσωπικού του στρατού έχουν παρατηρηθεί σε άλλες πόλεις.
Πλιατσικολόγοι έχουν καταφέρει να σπάσουν το αιγυπτιακό μουσείο στο Κάιρο κατά τη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων στους δρόμους.
Αξιωματούχοι λένε ότι τίποτα δεν είχε κλαπεί, αλλά οι εικόνες των κενών γραφείων δείχνουν το αντίθετο.
Τα Στρατεύματα έχουν εξασφαλίσει τώρα το μουσείο και σε αρχαίες τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα για την εξασφάλιση αρχαιοτήτων.
Οι αιγυπτιακές αρχές ανακάλεσαν την άδεια του Αλ Τζαζίρα να μεταδίδει από τη χώρα, και θα είναι κλειστό το γραφείο του στο Κάιρο. Σε δήλωσή του, το Αλ Τζαζίρα καταδικάζει έντονα το κλείσιμο του γραφείου του στο Κάιρο από την αιγυπτιακή κυβέρνηση. Το δίκτυο έλαβε την γνωστοποίηση από τις αιγυπτιακές αρχές το πρωί της Κυριακής.

ο εκπρόσωπος είπε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την κάλυψη ανεξάρτητα από άλλη συχνότητα. Δείτε εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...