Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πετάξετε έξω εδώ και τώρα τα σκουπίδια από την νομική.


Watch live video from menace82 on Justin.tv
Δείτε τις Δραματικές εξελίξεις στο κέντρο της Αθήνας, μετά την απόφαση των καταληψιών μεταναστών να παραμείνουν στο κτίριο της Νομικής. H προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου, δέχθηκε αίτημα από την πρυτανεία του πανεπιστημίου να επιτρέψει την παρέμβαση της Αστυνομίας για την εκκένωση του χώρου. Η οδός Σόλωνος αποκλείστηκε από κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ τα πούλμαν που είχαν πάει να παραλάβουν τους μετανάστες, με εντολή του πρύτανη, Θεοδόση Πελεγρίνη, προκειμένου να τους μεταφέρουν σε άλλο χώρο, έφυγαν άδεια. Πριν από λίγο, εκπρόσωπος των μεταναστών, μπροστά στην κάμερα του protothema.gr, προειδοποίησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή: «Αν κάνετε το λάθος και μπείτε μέσα, να φέρετε μαζί σας και φέρετρα. Δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ»! Ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί στη Νομική και τους πέριξ χώρους είναι το γεγονός ότι στα Προπύλαια διεξάγεται συνέδριο θεατρολογίας, οι συμμετέχοντες στο οποίο ειδοποιήθηκαν να διακόψουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ,ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ,ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ,ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΣΕ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΚΛΑΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ,ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ....ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΡΓΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ,ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑΑ ΝΑ ;ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ,Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΗΣ ,ΜΕ 400 ΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΩΠΑΠΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟ......
ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ.....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...