Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Και τι δεν αποκάλυψε, ο στόμας του… Ότμαρ Κάρας.


«Στείλαμε μία αντιπροσωπεία στην Αθήνα πριν από μία εβδομάδα περίπου, για να κάνουμε μία συζήτηση στα πλαίσια της πολιτικής μας οικογένειας. Ακόμη αναλύουμε την κατάσταση στην Ελλάδα, παίρνουμε και από εκεί τις απαραίτητες πληροφορίες. Μεταξύ των στελεχών που βρέθηκαν στην Αθήνα ήταν και ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ Ότμαρ Κάρας. Μιλώντας στην Deutsche Welle, ο Αυστριακός ευρωβουλευτής δηλώνει ότι σε καμία συνάντησή του δεν διαπίστωσε κατηγορηματική άρνηση και διαβλέπει διάθεση συνεργασίας με την κυβέρνηση, αλλά «όχι με οποιοδήποτε αντίτιμο». Σημαίνει αυτό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι διατεθειμένη να εγκρίνει τις όποιες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής;

«Το ελπίζω αυτό. Γιατί εδώ το ζήτημα δεν είναι τα κόμματα, είναι η τύχη της Ελλάδας. Και μάλιστα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά κρίνεται και ο μελλοντικός ρόλος της Ε.Ε. και η κοινή απάντηση αλληλεγγύης απέναντι στην κρίση και απέναντι στους κερδοσκόπους», δηλώνει ο Ότμαρ Κάρας στην Deutsche Welle.

Επισημαίνουμε στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ότι δημοσιογραφικά σενάρια στην Ελλάδα κάνουν λόγο για πρόωρες εκλογές, τις οποίες μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι επιδιώκει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Δεν επιδιώκει νέες εκλογές. Του είπα κι εγώ ότι οι εκλογές μπλοκάρουν. Μέχρι την ημέρα των εκλογών μπλοκάρουν την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Μετά την ημέρα των εκλογών προκαλούν παράλυση μέχρι να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για κυβέρνηση συνασπισμού. Αποκόμισα την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί και να στηρίξει μία πιο γρήγορη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων», λέει ο Αυστριακός ευρωβουλευτής.

Δηλαδή με λίγα λόγια ο Αντωνάκης μας δουλεύει άγρια. Άλλα λέει προς τα μέσα στους ..ιθαγενείς, ότι ζητά δήθεν εκλογές , και άλλα προς τα… έξω. Ε.. ρε …Ντόρα που σου χρειάζεται. Εμείς πάντως τον είχαμε αποκαλύψει ..με το πόστ. Δεν θέλει να γίνει ..πρωθυπουργός ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βιάζεστε πολύ να βγάλετε συμπεράσματα.
Ο Σαμαράς τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν. Έτσι πρέπει...
Τί ακριβώς θα έπρεπε να τους πεί?
Θα βγώ και θα τα κάνω όλα κεραμιδαριό?
Ηρεμείστε λίγο. Οι καιροί δεν είναι απλώς πονηροί, είναι ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ.
Οι πολιτικοί ελιγμοί πρέπει να είναι αριστοτεχνικοί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί "την κάνανε" προκαταβολικά!!!
Άφαντοι τελικά οι ψευτο-παλικαράδες της ΝΔ από την εθνική εορτή. Δεν ένιωσαν την ανάγκη να τιμήσουν την ημέρα και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για να γλυτώσουν τις αποδοκιμασίες. Το παράδειγμα έδωσε ο "γιαλατζί" εθνικόφρων αρχηγός (γνωστός για την προδοτική στάση του στα εθνικά θέματα) και ακολούθησαν κατά πόδας τα πρωτοπαλίκαρα του.

Λάμποντας δια της απουσίας τους μας έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα του...
πόσο λίγοι είναι στο να αντιμετωπίσουν την κρισιμότητα των στιγμών. Δεδομένης της δειλίας τους να παραστούν στην εθνική εορτή, σκεφθείτε πως θα αντιδρούσαν σε πραγματική κρίση που θα έπρεπε οι ίδιοι να διαχειρισθούν. Χειρότερα και από τον Πάκη με τα Δεκεμβριανά! Ανίκανοι και με την βούλα οι γαλάζιοι ψευτο-εθνοσωτήρες.

Συγχαρητήρια στα παλικάρια της "φακής"! ...που...κιοτέψανε προκαταβολικά!!!
...κι ευχαριστούμε για τα διαπιστευτήριά σας...έτσι, για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι τι σόι "λεβέντες" ηγούνται της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Ηγέτες που... φοβούνται τον ίσκιο τους! Εθνικόφρονες της πλάκας...Ρε άντε πρώτα να δείτε αν ερχόμαστε...και μετά κρυφτείτε...Κότες, ε κότες!

Και θέλουν και να κυβερνήσουν...τρομάρα τους (κυριολεκτικά!)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...