Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ιδού ο νέος μας …Πρωθυπουργός.


Το είπε στην ψύχρα βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ μιλώντας στη Real News: σε ότι αφορα το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, και ήταν κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός. Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.

Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

Έτσι παρά το ότι δήλωσε .. «Δεν συνυπογράφω, ούτε επικυρώνω αποφάσεις υπουργών», λες και έπρεπε, και κάρφωσε τον προδότη Τζεφρυ ενημερώνοντας ότι βρίσκεται εδώ μετά το αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήθεν για να συνεισφέρει τεχνοκρατικά στην υλοποίηση του προγράμματος», Είναι ο νέος κρυφο-πρωθυπουργός.

Handelsblatt: Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ

Έρχεται ο ναζιστικος στρατός του Ράϊχενμπαχ!100 Επίτροποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...